3 Απριλίου 2011

THIS IS ....ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ...

Το απόλυτο διατήρησε ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς επικράτησε με 3-1 της Καβάλας και πέτυχε την 14η νίκη στο γήπεδο του σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Φουστέρ στο 58΄αλλά ο Νικουλάε με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 63΄. Ο Τζεμπούρ στο 65΄και ο Μιραλάς ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Σπάει τα κοντέρ ο φετινός Ολυμπιακός με τη σημερινή του νίκη επί της Καβάλας με 3-1. Δεν είναι μόνο ότι αύξησε κι άλλο τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, είναι κι ότι σαρώνει όλα τα ρεκόρ των εντός έδρας νικών.

Ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους» στο νέο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι αυτές οι 14 νίκες, καθώς σε όλες τις άλλες περιπτώσεις από το 2004 ο Ολυμπιακός έκανε τουλάχιστον δυο γκέλες στο γήπεδό του. Αυτές οι 14 νίκες είναι και η ισοφάριση του ρεκόρ που κρατάει από το μακρινό 1967 (και τότε στο γήπεδο Καραϊσκάκη). Το απόλυτο ρεκόρ νικών παραμένει από την περίοδο ΄97-΄98 που ο Ολυμπιακός μετά από δυο γκέλες στο ξεκίνημα (στο Ολυμπιακό Στάδιο), είχε κάνει 15 κολλητές εντός έδρας νίκες.
 Με τρία γκολ σε 9 λεπτά και παρότι είχε ισοφαριστεί σε 1-1, ο Ολυμπιακός θυμίζοντας ολίγον από... ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 την αμυντικογενή σήμερα Καβάλα. Οι πρωταθλητές με καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν στην 14η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη χάρη σε γκολ των... συνήθων Φουστέρ, Τζιμπούρ και Μιραλάς (το 14ο).




Στο πρώτο “λευκό” ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει παιχνίδι καθώς δεν υπήρχε η γρήγορη κίνηση απέναντι σε μια Καβάλα που έπαιζαν όλοι πίσω από τη μπάλα. Παρ΄ όλα αυτά ο Μιραλάς βρέθηκε 3 φορές μέσα σε 5(!) λεπτά σε θέση βολής με μόνο αντίπαλο τον Γκαλίνοβιτς αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Καβάλα που ισοφάρισε χωρίς να έχει κάνει ευκαιρία, προσπάθησε να παίξει λίγο πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν ακίνδυνη για την εστία του Μέγιερι.





Την υπεροχή είχε στο ξεκίνημα ο Ολυμπιακός χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει περιοχή και να γίνει απειλητικός για την Καβάλα. Η σταδιακή άνοδος των Φουστέρ και Ριέρα έφεραν τον Μιραλάς 3 φορές σε θέση βολής μέσα σε 5 λεπτά. Από το 21΄ μέχρι το 26΄ ο Βέλγος δεν κατάφερε να βρει στόχο και τις 3 φορές και να ανοίξει το σκορ.



Στη συνέχεια με την Καβάλα να παίζει μαζική άμυνα και με εμφανές το κενό του Ιμπαγάσα, ο Ολυμπιακός είχε δυο καλά σουτ με Χολέμπας και Ριέρα που όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Γκαλίνοβιτς. Μοιραία το 0-0 σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο.

Όλα έγιναν αστραπιαία στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να το καταλάβει κανείς το 0-0 έγινε 3-1. Χρειάστηκαν 9 λεπτά και να βάλουν το ποδαράκι τους οι 3 μόνιμοι σκόρερ του Ολυμπιακού. Ειδικά αυτό που κάνει ο Τζιμπούρ είναι από τα λίγα. Ο Αλγερινός έφτασε τα 6 γκολ σε λιγότερο από δυόμιση μήνες στην ομάδα. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έκανε μια επένδυση που θα του αποφέρει πολλά. Είτε σε γκολ είτε σε... ρευστό...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ