5 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ... ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ....

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε στο κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που από φέτος προστίθενται στο δυναμικό του......
Παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Σάββα Θεοδωρίδη και του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Ιωάννη Βρέντζου, οι Πειραιώτες «σύστησαν» τους Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Σιόβα, Ανδρέα Γιαννιώτη, Ανδρέα Τάτο, Γιάννη Ζαραδούκα και Παναγιώτη Βλαχοδήμο.Την παρουσίαση προλόγισε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος επεσήμανε: «Σας καλοσωρίζουμε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την παρουσίαση των νέων παικτών του Ολυμπιακού. Όπως βλέπετε στο πάνελ υπάρχουν νέα παιδιά, τα οποία συγκαταλέγονται στη νέα “χρυσή γενιά” Ελλήνων ποδοσφαιριστών, τους οποίους έχετε θαυμάσει στα ελληνικά γήπεδα. Πλέον θα τους βλέπετε και με την ερυθρόλευκη φανέλα, στο Καραϊσκάκη, αλλά και στα άλλα γήπεδα της Ελλάδας».......
Το λόγο πήρε, στη συνέχεια, ο κ. Ιωάννης Βρέντζος, ο οποίος σημείωσε: «Για εμάς είναι μία σημαντική ημέρα η σημερινή. Σήμερα υλοποιείται μία από τις πιο δύσκολες δεσμεύσεις του προέδρου μας. Η ελληνοποίηση του ρόστερ του Ολυμπιακού. Και οι έξι ποδοσφαιριστές είναι νέα παιδιά, με ταλέντο. Θεωρούμε ότι έχουν όλα τα φόντα για να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα, αλλά και να αποτελέσουν τον κορμό της Εθνικής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε με έξι ποδοσφαιριστές στην εθνική Ελλάδας στο Euro που μόλις πριν λίγο ολοκληρώθηκε.  Από την πλευρά μας θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά, αλλά και την ομάδα μας, αγοράζοντας και εισιτήριο διαρκείας. Να δείξει και με αυτό τον τρόπο την αγάπη του και τη στήριξή του στην ομάδα που αγαπάει. Και θέλω εδώ να επισημάνω και τον μεγάλο στόχο μας. Όλοι μας θέλουμε η επόμενη γενιά Ελλήνων παικτών που θα ενσωματωθεί να στην πρώτη ομάδα, να προέρχεται και μέσα από τις Ακαδημίες μας».....
 

Πρώτος από τους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τα νέα παιδιά και αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να ελληνοποιήσει το ρόστερ της. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και βέβαια να κάνουμε και μία πορεία στην Ευρώπη, ακόμη καλύτερη από την περσινή».
Εν συνεχεία μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι σε όλη αυτή τη διάρκεια του τραυματισμού μου με στήριξε. Θέλω κι εγώ να ζητήσω από τον κόσμο να με στηρίξει. Να είναι κοντά μας και να μας δείχνει την αγάπη του και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος από την πλευρά του σημείωσε: «Ευχαριστώ κι εγώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι και δικοί μας στόχοι και μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά, θα κάνουμε ότι μπορούμε να για να πηγαίνουμε όλο και πιο ψηλά».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Κώστας Μανωλάς, τονίζοντας ότι: «H ευκαιρία αυτή είναι σημαντική για εμένα. Είμαι έτοιμος να προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ και μέσα από τις προπονήσεις, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω καλά ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Και από την πλευρά της ομάδας, αλλά και από την πλευρά του κόσμου. Όλοι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό».
Ο Ανδρέας Τάτος εξήγησε πως «είναι μεγάλη τιμή για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό για αυτή τη μεγάλη ομάδα και αυτό τον σπουδαίο κόσμο. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο υψηλότερο επίπεδο και θέλουμε από όλους του φίλους του Ολυμπιακού να σταθούν δίπλα μας και να μας δώσουν ώθηση στην προσπάθεια που θα κάνουμε».
Στην στήριξη του κόσμου, την οποία χρειάζεται και ο ίδιος, αλλά και οι συμπαίκτες του, στάθηκε και ο Ανδρέας Γιαννιώτης: «Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με πίστεψε και με πιστεύει. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, εντός αγωνιστικού χώρου. Για να επιτύχουμε, βέβαια, χρειαζόμαστε και τη στήριξη όλων των φίλων του Ολυμπιακού».
 Ο Γιάννης Ζαραδούκας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει προς τον κόσμο, ο οποίος καλείται να στηρίξει τα νέα αυτά παιδιά. Ο Έλληνας μπακ τόνισε πως«εμείς όλοι θέλουμε να στηρίξουμε το τέταρτο αστέρι. Χρειάζεται υπομονή για να γίνουν όλα τα καλά πράγματα. Το σωστό θα είναι να καταλάβουν άπαντες ότι εμείς είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να πάμε πιο ψηλά την ομάδα. Το καλύτερο θα είναι να σταθούν στο πλευρό μας και να μας στηρίξουν στην προσπάθεια που θα κάνουμε».
Ο Κώστας Μανωλάς, από την άλλη, ρωτήθηκε για τις διαφορές που βλέπει στον Ολυμπιακό, σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα του, την ΑΕΚ: «Τα πάντα είναι διαφορετικά. Όλα είναι πολύ πιο οργανωμένα, σε όλα τα επίπεδα. Ο Ολυμπιακός έχει στοιχεία μίας μεγάλη ευρωπαϊκής ομάδας. Πράγματα τα οποία μπορούν να δώσουν ώθηση σε έναν ποδοσφαιριστή να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά για τον σύλλογό του».
Το πρώτο μέρος της παρουσίασης ολοκληρώθηκε με μία σύντομη τοποθέτηση από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Σάββα Θεοδωρίδη,  ο οποίος επεσήμανε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για όσα έχετε κάνει για τον Ολυμπιακό. Θέλω να υποστηρίξετε αυτά τα παιδιά, τα Ελληνόπουλα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ μαζί μας σήμερα, είναι οι καλύτεροι στις θέσεις τους. Και θα δείξουν τι αξίζουν, παίρνοντας και τη στήριξη που πρέπει να πάρουν, από όλους μας».
Ο κ. Θεοδωρίδης παρέδωσε, στη συνέχεια, τις φανέλες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε τα καλύτερα. Σημείωσε, δε, πως «όταν φοράτε αυτή την τιμημένη φανέλα, να νιώθετε την ψυχή του πρωταθλητή. Είναι η φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Του Ολυμπιακού, του πρωταθλητή των πρωταθλητών. Είμαστε εδώ για εσάς και θα πάτε εξαιρετικά. Σας πιστεύουμε»!

Βγήκαν και στον αγωνιστικό χώρο
Οι νεαροί παίκτες βγήκαν στη συνέχεια, από την αίθουσα Τύπου. Βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου σε μία κίνηση α λα… Αγγλία, φωτογραφήθηκαν με τις φανέλες του Ολυμπιακού, ενώ κράτησαν και τα κασκόλ της νέας τους ομάδας. Με αυτές τις όμορφες εικόνες ολοκληρώθηκε η διαδικασία της παρουσίασης των νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ