2 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ... ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ....

Το δύο στα δύο έκανε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του με 4-0 επί του Λεβαδειακού στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Πειραιώτες δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και όποτε αποφάσιζαν να ανεβάσουν ρυθμούς, σημείωναν και ένα γκολ!..
Με δύο γκολ του Τζιμπούρ και από ένα των Σιόβα και Μανιάτη, ο Ολυμπιακός κέρδισε στο ρελαντί 4-0 τον Λεβαδειακό, σημειώνοντας την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα...
Δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει σε κανένα σημείο του αγώνα, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε εύκολα στο πρώτο της ματς στο Καραϊσκάκη, φιλοδωρώντας με τέσσερα τέρματα το σύνολο του Παράσχου, που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Παρότι δεν είχαν καλό ρυθμό -με εξαίρεση κάποια διαστήματα στην επανάληψη-, οι ερυθρόλευκοι ήταν αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις στημένες φάσεις και τις αμυντικές αδυναμίες του Λεβαδειακού. Ως εκ τούτου, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν τους έξι βαθμούς και βρίσκονται στην κορυφή με Πανιώνιο και ο Αστέρα Τρίπολης, ενώ απομακρύνθηκαν ήδη τέσσερις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό...


 
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκίνησε με το αγαπημένο του 4-2-3-1 και τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά ήταν οι Χολέβας, Παπάζογλου, Σιόβας και Τοροσίδης. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Μοδέστο και Μανιάτης, έχοντας μπροστά τους τον Ιμπαγάσα.
Στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής βρέθηκαν οι Αμπντούν και Μασάντο με τον Τζιμπούρ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Από την άλλη και ο Γιώργος Παράσχςο ξεκίνησε την αναμέτρηση με 4-2-3-1 και τους Κυριακίδη, Γκονζάλεθ, Μαχαίρα, Κόρμπο, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλο, Λισγάρα, Μεντί και Ακόστα, με τους Πόι και Μαχαίρα να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης.
Γκολ από τα αποδυτήρια

Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς και τα κατάφερε.
Μόλις στο 5΄ ο Σιόβας πέτυχε το πρώτο του γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και το τρίτο συνολικά στην καριέρα του κάνοντας το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους».
Ο Χολέβας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του Λεβαδειακού και ο Έλληνας αμυντικός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.
Μάλιστα, ο Σιόβας αφιέρωσε το γκολ στον Μήτρογλου, πανηγυρίζοντας μάλιστα και ως… πιστολέρο.
Άλλο ένα και… «καθάρισε»

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας στο… ρελαντί ήθελαν να σημειώσουν ένα ακόμα τέρμα πριν την λήξη του ημιχρόνου για να «σφραγίσουν» από νωρίς την νίκη και τα κατάφεραν.
Ο Μασάντο εκτέλεσε, επίσης, ένα στημένο στο 38΄ με τον Κυριακίδη να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του από τον Παπάζογλου και ο Τζιμπούρ με σουτ από την μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 πετυχαίνοντας εκ νέου γκολ μετά από εκείνο της πρώτης αγωνιστικής στην Βέροια.
Έτσι, ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 2-0 και έχοντας εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την νίκη.
Γκολ στο… ρελαντί

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με κατεβασμένες ταχύτητες και όποτε ήθελε ανέβαζε την απόδοση του και απειλούσε τον Κυριακίδη.
Στο 63΄, μάλιστα, σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Μανιάτη. Ο Αμπντούν έκανε την συρτή σέντρα και ο Έλληνας μέσος με προβολή σημείωσε το πρώτο του γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα», κάνοντας το 3-0 μέσα σε αποθέωση.
Ο «τρομοκράτης» χτυπάει πάντα… δύο φορές


Ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν έμεινε στο ένα γκολ δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Αλγερινός επιθετικός των Πειραιωτών στο 74΄, μετά από μία υποδειγματική αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων» πήρε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή από τον Αμπντούν και σε κενή εστία έκανε το 4-0.
Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Τζιμπούρ στο πρωτάθλημα και πέρασε, έστω και νωρίς, στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.
Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με κατεβασμένες ταχύτητες και όποτε ήθελε ανέβαζε την απόδοση του και απειλούσε τον Κυριακίδη.
Στο 63΄, μάλιστα, σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Μανιάτη. Ο Αμπντούν έκανε την συρτή σέντρα και ο Έλληνας μέσος με προβολή σημείωσε το πρώτο του γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα», κάνοντας το 3-0 μέσα σε αποθέωση.
Έτσι, Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης είναι οι τρεις ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν κάνει το… δύο στα δύο.
Σκόρερς: 5΄ Σιόβας, 38΄ Τζιμπούρ, 63΄Μανιάτης, 74΄ Τζιμπούρ
Κίτρινες: 10΄ Σιόβας – 38΄ Πόι, 56΄ Χοσέμι
Κόκκινες: -
Δοκάρια: -
Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Σιόβας, Παπάζογλου, Χολέβας, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (73΄ Φουστέρ), Αμπντούν (81΄ Φετφατζίδης), Μασάντο, Τζιμπούρ (85΄Πάντελιτς).
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδη, Γκονζάλεθ, Μαχαίρα, Κόρμπο, Ροτζέριο, Πόι (57΄ Ναπολεόνι), Βασιλείου (74΄ Μίλιεβιτς), Ζησόπουλο (70΄ Κοτίτσας), Λισγάρα, Μεντί, Ακόστα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ