11 Νοεμβρίου 2012

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ... ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ...

Ντέρμπι ήταν μόνο στα... "χαρτιά" το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αφού οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με το ευρύ 4-0 της "Ένωσης".....
Το χορό των γκολ άνοιξε ο Αμπντούν με πέναλντι στο 23', ενώ ο Μήτρογλου έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 57'΄. Στο 85' ο Φουστέρ έκανε το 3-0 για τον Ολυμπιακό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου με το δεύτερο προσωπικό του τέρματ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των "ερυθρολεύκων" κάνοντας το 4-0....
 Με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου, που κέρδισε την αποβολή-πέναλτι και σκόραρε δύο φορές, οι ερυθρόλευκοι πέρασαν εντυπωσιακά από το ΟΑΚΑ, φτάνοντας τις εννιά νίκες σε δέκα ματς. Η ομάδα του Ζαρντίμ, που διατηρήθηκε στην κορυφή το +5, έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει το τρίποντο, ενώ είχε τις ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα τέρματα....
 


Ο «Δικέφαλος» μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και θέλησε να επιβάλει τον ρυθμό του, έχοντας ως κινητήριο «μοχλό» τον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος προσπάθησε να βγάλει μερικές κάθετες μπαλιές στον Κοντοέ από τα δεξιά και τον Κατίδη από τα αριστερά, ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν τους διαδρόμους προ την εστία του Ρόι Κάρολ.
Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο με κύριο μέλημα να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να χτυπήσουν είτε με «στημένες» φάσεις, είτε με αντεπιθέσεις, δύο τομείς που θεωρούνται τα… όπλα των Πειραιωτών στο παιχνίδι τους.
Μάλιστα, μόλις στο 5’ ο Τοροσίδης απείλησε με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μασάντο, ενώ στο 22’ φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι του Γιάγκο στον Μήτρογλου, η φάση ξεκίνησε από ωραία συνεργασία των Μασάντο και Τοροσίδη. Ο τελευταίος έκανε το γύρισμα στη περιοχή της Ένωσης, ο Γιάγκο δεν πρόλαβε τον Μήτρογλου, με αποτέλεσμα να τον ανατρέψει και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, μια και ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν σε εμφανή θέση για γκολ. Την… ευκαιρία δεν άφησε να πάει… χαμένη ο Αμπντούν, ο οποίος από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια, η ΑΕΚ, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, πίεσε τους «ερυθρόλευκους» με στόχο να φέρει το ματς στα ίσια πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Ωστόσο, στο 39’ ο Σιδηρόπουλος έδειξε «παίζετε» σε χέρι του Χολέμπας στην περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Κοντοέ, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των «κιτρινόμαυρων» παικτών αλλά και της εξέδρας.
Έτσι, φτάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η υπεροχή του Ολυμπιακού ήταν εμφανής. Ο Παπάζογλου απείλησε στο 53’ με κεφαλιά, έπειτα από κόντρα του Χολέμπας, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μήτρογλου έδειξε κάποια στοιχεία του ταλέντου του, μια και με ωραίο δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το 2-0, δίνοντας σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και… σκορπώντας την απογοήτευση των παικτών της Ένωσης.
Η… συνέχεια ήταν ανάλογη, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να ελέγχουν πλήρως τον αγώνα, αναζητώντας ένα ακόμα τέρμα που θα εδραίωνε την κυριαρχία τους. στο 80’ ο Αμπτνούν έκανε ωραία κίνηση και σούταρε, αλλά ο Αραμπατζής αντέδρασε σωστά και έδιωξε.
Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο στο 85’ μια και ο Φουστέρ με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και τρία λεπτά αργότερα, ο Μήτρογλου, με ένα ακόμα εξαιρετικό γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 4-0, που έδωσε στον Ολυμπιακό το «τρίποντο», διατηρώντας την απόσταση των πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, η Ένωση παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ