5 Ιανουαρίου 2011

Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ....Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΟΤΕ ....ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ....

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του ματς μέσα στο 2011 κατάφερε να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη κόντρα στον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη με σκορ 2-0. Μπορεί η χρονιά να άλλαξε, αλλά οι Πειραιώτες με νίκη τελείωσε το 2010 και με νίκη ξεκίνησαν και τη νέα χρονιά. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν πολλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, αλλά παρόλα αυτά μπόρεσαν να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν και έτσι πήραν τη νίκη που τους κρατάει πρώτους με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό....
Ο Φουστέρ ήταν αυτός που στο 32' άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και να διώξει το άγχος της ομάδας, καθώς όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε χωρίς γκολ. Παρόλα αυτά ο Ισπανός βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο και έτσι μπόρεσε να κάνει το 1-0 υπέρ των "ερυθρολεύκων".



Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν τα ίδια, ο Ολυμπιακός "βάραγε" συνεχώς τον Ηρακλή χωρίς όμως να μπορεί να σημειώσει ένα δεύτερο τέρμα, που θα του έδινε τη δυνατότητα να "καθάριζε" γρήγορα τον αγώνα και να ψάξει μετά να πάρει μία πανηγυρική νίκη με μεγαλύτερο σκορ.



Τελικά το δεύτερο τέρμα ήρθε με πολύ ωραίο τρόπο. Συγκεκριμένα στο 83' ο Μιραλάς με ατομική ενέργεια πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έδωσε στον Φουστέρ ο οποίος επίσης πέρασε έναν παίκτη του Ηρακλή και άνοιξε στα αριστερά στον Πάντελιτς με τον Σέρβο να περνάει τον αμυντικό των φιλοξενούμενων και με σουτάρα έξω από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.



Πολύ καλή η αμυντική γραμμή του Θρύλου που δεν απειλήθηκε καθόλου, με τους Ποτουρίδη και Α. Παπαδόπουλο να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ