7 Αυγούστου 2010

ΠΙΘΑΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Τον προπονητή που θα αναλάβει την δημιουργία μίας νέας ερυθρόλευκης αυτοκρατορίας αναζητεί ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει αναλάβει αποκλειστικά την υπόθεση, καθώς θέλει να τελειώσει μία ώρα νωρίτερα με το φλέγον ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας. Οι Χουάντε Ράμος και Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται εκτός απροόπτου να κλείσει ένας από τους δύο στον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που δεν κυλήσουν ομαλά τα πράγματα με κάποιον εκ των προαναφερθέντων υπάρχει και ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος δύσκολα θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη προσφορά των ερυθρολεύκων.

Το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις συγκαταλέγονται μέσα στους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης, γεγονός που μαρτυρά πως ο Ευάγγελος Μαρινάκης θέλει να δώσει τα... κλειδιά σε κάποια εγγυημένη και πρωτοκλασάτη περίπτωση που θα οδηγήσει για πολλά χρόνια τον Θρύλο.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δείχνει ασταμάτητος και έτοιμος για νέα υπέρβαση παρά τα εκατομμύρια ευρώ που έχει δαπανήσει μέχρι τώρα για να φέρει παίκτες του επιπέδου του Ριέρα στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι έτοιμος να δώσει στο νέο προπονητή, "λευκή επιταγή", έτσι ώστε, να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ ακόμα περισσότερο.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης θέλει την δημιουργία ένας μεγάλου Ολυμπιακού και δείχνει να μην υπολογίζει κανένα κόστος προκειμένου να πετύχει.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ