14 Αυγούστου 2010

ΟΣΦΠ ΡΟΜΑ 5-1

Το ΜΑΤΣ


Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τους "ερυθρόλευκους" με σύστημα 4-4-1-1.



Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέλαβε να υπερασπιστεί την εστία, ο Γκαλίτσιος τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο και ο Ραούλ Μπράβο στο αριστερό, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν ο Μοδέστο και ο νεαρός Ποτουρίδης. Οι Ντουντού και Μαρέσκα αποτέλεσαν το δίδυμο στον άξονα, Ριέρα και Όσκαρ κάλυψαν τις πτέρυγες, ενώ ο Ιμπαγάσα ήταν το στήριγμα του Ντιόγκο στην επιθετική γραμμή.


Ο ΑΓΩΝΑΣ

6' ΓΚΟΟΟΛΛΛΛ 1-0: Από εκτέλεση κόρνερ και εναλλαγή με τον Οσκαρ, ο Ιμπαγάσα με ωραία προσποίηση απέφυγε δύο μπακ της Ρόμα και σούταρε. Η μπάλα άλλαξε ανεπαίσθητα πορεία στο σώμα του Ταντέι και κατέληξε στα δίχτυα του Λόμποντ.

12' ΓΚΟΛ 1-1: Από κάθετη μπαλιά του Τότι, η άμυνα και κυρίως ο Ραούλ Μπράβο "κόλλησαν" και ο Μενέζ με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Νικοπολίδη.

17' Ωραία εναλλαγή του Οσκαρ με τον Μαρέσκα, ο Ιταλός από πλάγια θέση επιχείρησε να πλασάρει στην κλειστή γωνία τον Λόμποντ και ο Ρουμάνος απέκρουσε.

34' O Tαντέι βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, παρεμποδίστηκε από τον Μοντέστο και προσπάθησε με γυριστό σουτ να σκοράρει, η μπάλα πέρασε εκτός.

48' Δοκάρι για τη Ρόμα με τον Κασέτι, ύστερα από ασυνεννοησία των μπακ του Ολυμπιακού.

49' Νέο δοκάρι για τη Ρόμα σε κεφαλιά του Αντριάνο ύστερα από σέντρα του Ντε Ρόσι.

51' ΓΚΟΟΟΛΛΛ 2-1 Υπέροχη σέντρα του Ιμπαγάσα από δεξιά, ο Ντουντού με εύκολη κεφαλιά ανενόχλητος έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό.

60' ΓΚΟΟΟΛΛΛ 3-1 Εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά του Ζαϊρί, ο Μήτρογλου με άψογη προβολή σημείωσε το τρίτο γκολ των Ερυθρόλευκων

66' Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόμα με τον Πιτ, που αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Πάρντο.

78' ΓΚΟΟΟΛΛΛ 4-1 Τέταρτο γκολ για τον Ολυμπιακό, από τη σέντρα του Ζαϊρί ο Φετφατζίδης έκανε ωραία τρίπλα και σουτ και με τη βοήθεια μιας κόντρας η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ντόνι.

84' ΓΚΟΟΟΛΛΛ 5-1 Ασταμάτητητος ο Ολυμπιακός σημειώνει και πέμπτο γκολ με τον Σοϊλέδη, ύστερα από σέντρα του Μοντέστο και τριπλό λάθος των Ιταλών αμυντικών


PEFO VARDAS...........................
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ