12 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0

Νίκη στο ρελαντί για τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας στο άδειο Καραϊσκάκη για τη 2η αγωνιστική της Superleague, παίρνοντας έτσι το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μέλμπεργκ στο 29' και ο Ριέρα στο 86' τα τέρματα των ερυθρόλευκων.

9' Σέντρα του Ιμπαγάσα από αριστερά, κεφαλιά του Τοροσίδη η μπάλα πάνω από την εστία του Κωνσταντόπουλου.



10' Κόρνερ του Επστάιν, δυνατή κοντινή κεφαλιά από τον Παρασκευαΐδη με το Νικοπολίδη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.



17' Μακρινό σουτ του Αβραάμ Παπαδόπουλου με την μπάλα να περνάει άουτ.



28' Όμορφη ατομική ενέργεια από τον Ριέρα ο οποίος επιχειρεί το διαγώνιο σουτ με τον Κωνσταντόπουλο να απομακρύνει.



29' Γκολ: Κόρνερ του Ιμπαγάσα κεφαλιά από τον αφύλαχτο Μέλμπεργκ ο οποίος νικάει τον Κωνσταντόπουλο και κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό.



38' Σουτ του Μήτρογλου από πλάγια θέση με τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.



43': Ο Ιμπαγάσα συνεργάζεται με τον Φουστέρ, το σουτ του δεύτερου όμως κοντράρει στον Δημήτρη Ιωάννου και καταλήγει κόρνερ.



49' Σουτ του Ριέρα με τον Κωνσταντόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.



82' Ο Φετφατζίδης σουτάρει μέσα από την περιοχή με τον Κωνσταντόπουλο να αποκρούει και πάλι.



86' Γκολ: Πρώτο γκολ του Ριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού με τον Ισπανό να πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Φετφατζίδη, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.



88' Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Φετφατζίδη να πλασάρει και τον Κωνσταντόπουλο να μπλοκάρει.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Χοσέ Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Αλμπερτ Ριέρα, Αριελ Ιμπαγάσα (79' Ντένις Ρόμενταλ), Γιάννης Φετφατζίδης, Νταβίντ Φουστέρ (64' Σεαρένσε Ντουντού), Μοϊσές Ουρτάδο, Κώστας Μήτρογλου (46' Κέβιν Μιραλάς)



Κέρκυρα:

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Παρασκευαϊδης, Δημήτρης Κοντοδήμος, Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, Δημήτριος Ιωάννου , Ακης Στολτίδης (46' Ζοζέ Ντε Καρβάλιο Φλαβίνιο), Γιώργος Μακρής, Ντένις Επσταϊν (61' Ανδρέας Λαμπρόπουλος), Δημήτρης Γιάντσης (46' Ηλίας Ιωάννου), Χρήστος Καλαντζής, Βερονέζι Γκουστάβο



Το film του αγώνα29'Σκοράρει ο Μέλμπεργκ46'Πέρασε στον αγώνα ο Μιραλάς46'Αντικαταστάθηκε ο Μήτρογλου46'Πέρασε στον αγώνα ο Φλαβίνιο46'Αντικαταστάθηκε ο Στολτίδης46'Πέρασε στον αγώνα ο Ιωάννου46'Αντικαταστάθηκε ο Γιάντσης58'Κίτρινη κάρτα ο Ιωάννου 61'Πέρασε στον αγώνα ο Λαμπρόπουλος61'Αντικαταστάθηκε ο Επσταϊν64'Πέρασε στον αγώνα ο Ντουντού64'Αντικαταστάθηκε ο Φουστέρ65'Κίτρινη κάρτα ο Καλαντζής71'Κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος79'Πέρασε στον αγώνα ο Ρόμενταλ79'Αντικαταστάθηκε ο Ιμπαγάσα86'Σκοράρει ο Ριέρα
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ