12 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την πρώτη αγωνιστική και στο ματς με τον Ηρακλή στο «Καυτατζόγλειο» τονίζοντας ότι θέλει διαιτησίες 50-50. Ωστόσο, χθες πέρασε στην επίθεση, μια και είχε κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή σε αυτό το θέμα.
«Έγινε έγκλημα!»

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Και όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Θεσσαλονίκης, τα ψέματα τελείωσαν! Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «έγκλημα» αυτό που συντελέστηκε απ’ τον Δαλούκα στο Άρης-Παναθηναϊκός, ένα «έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά της χώρας»!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρινάκη:
"Δυστυχώς σήμερα στη Θεσσαλονίκη διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας. Όλοι εμείς, βγήκαμε καθαρά εδώ και δύο μήνες, ξοδέψαμε χρήματα και χρόνο για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Κάναμε, όμως, ένα λάθος.Για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει πρώτα να το ξεβρωμίσουμε από ένα παρακράτος, με διαιτητές και παράγοντες, που μεγαλούργησε πέρυσι και συνεχίζει να μεγαλουργεί από τη 2η αγωνιστική όπως έκανε και στην 1η. Σήμερα, έχουμε τρεις βαθμούς, αν και έπρεπε να έχουμε έξι. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις και έπρεπε να έχει δύο. Υπάρχει διαφορά τεσσάρων βαθμών.Το αποψινό ήταν μεγάλο έγκλημα και δεν έχω ακούσει τον κ. Κόντη (σ.σ. παράγοντας του Άρη) και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταδικάσουν αυτά που έγιναν σήμερα στη χώρα μας. Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξυπνήσουμε. Τα ψέματα τελείωσαν. Κανείς δεν θα παίξει ξανά με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και γενικότερα τον ελληνικό λαό.Ο κ. Δαλούκας, όπως και πολλοί άλλοι Δαλούκες, πρέπει σήμερα να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στο καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ