25 Σεπτεμβρίου 2010

<< Ο Θρύλος είσαι εσύ >> Βαγγέλης Μαρινάκης

«Ο Ολυμπιακός (Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι) ενωμένος όσο ποτέ, προχωρά με σταθερά βήματα, στην υλοποίηση των στόχων του». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην πρώτη του τοποθέτηση στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να είναι δίπλα στην ομάδα, εξαλείφοντας όποια στοιχεία βίας υπάρχουν. Αναλυτικά, το εισαγωγικό σημείωμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:

«Φίλοι του Ολυμπιακού μας,

Σε νέα πορεία βρίσκεται από το καλοκαίρι η ομάδα που όλοι αγαπάμε, ο Ολυμπιακός. Κοινός στόχος μας, είναι να βρεθεί ο Θρύλος και πάλι στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να καθιερωθεί ανάμεσα στις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης.

Κλειδί για την επίτευξη του στόχου μας είναι η δική σας παρουσία και συμβολή, σε όλα τα επίπεδα, στην δουλειά που γίνεται τόσο από την Διοίκηση, όσο και από την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι τώρα η ομάδα μας, έχει δώσει εντός έδρας, τρεις επίσημους αγώνες για το Πρωτάθλημα και το Europa League, χωρίς την πολύτιμη συμβολή σας. Ο σημερινός είναι ο πρώτος αγώνας στον οποίο οι παίκτες, σας έχουν δίπλα τους και εσείς έχετε την δυνατότητα να τους παρακολουθήσετε από κοντά,

Πρώτο και βασικό λοιπόν κομμάτι της προσπάθειας που κάνουμε, για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που όλοι ονειρευόμαστε, είναι να εξαλείψουμε τα όποια φαινόμενα βίας – ακόμη και τα μεμονωμένα – τα οποία παρά τις εκκλήσεις μας, έχουν δημιουργήσει, μόνο προβλήματα, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ ξανά την τιμωρία της ομάδας μας. Αντίθετα πρέπει να την προστατεύσουμε, απομονώνοντας τον οποιονδήποτε προσπαθεί να την βλάψει, με τις ενέργειές του.

Ο Ολυμπιακός (Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι) ενωμένος όσο ποτέ, προχωρά με σταθερά βήματα, στην υλοποίηση των στόχων του. Ο Ολυμπιακός προχωρά στο μέλλον πραγματοποιώντας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την χώρα μας, επενδύσεις για την ομάδα του, στηρίζοντας παράλληλα με πράξεις την ανάπτυξη και την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος και κατ΄ επέκταση ολόκληρου του οικοδομήματος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θρύλος είσαι εσύ.
Βαγγέλης Μαρινάκης».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ