24 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ.......ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ...

Δεν είχε εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού επέλεξε τους ίδιους παίκτες που είχε επιλέξει και για το ματς με τον Πανσερραϊκό..
Σεφτέ μπροστά στον κόσμο του θα κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την παράδοση με το μέρος τους, όμως δυσκολεύονται από τους Αρκάδες, οι οποίοι σε τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Ελλάδος, έχουν αποσπάσει μια ισοπαλία.

Να ικανοποιήσει τον κόσμο του και να συνεχίσει να βρίσκεται σε θέση ισχύος απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος είναι αήττητος της τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Τις τρεις φορές που έχουν βρεθεί οι δύο ομάδες αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δύο νίκες υπέρ τους, ενώ ένα ματς είχε λήξει ισόπαλο. 7-2 τα τέρματα υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Στα αξιοσημείωτα, ότι ο Βαλβέρδε είχε ντεμπουτάρει στο Ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα στις 30 Αυγούστου του 2008, το γεγονός πως για τέταρτη διαδοχική χρονιά η ομάδα της Τρίπολης κατεβαίνει με διαφορετικό προπονητή στον πάγκο (Κάμπος, Καρβαλάλ, Μάριο Γκόμες) και πρώτη φορά με Έλληνα τεχνικό.

Συγκεκριμένα, την 18άδα απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.
Στα της ενδεκάδας, ο Νικοπολίδης θα είναι στο τέρμα, ο Τοροσίδης στα δεξιά της άμυνας και ο Ραούλ Μπράβο στα αριστερά (τη θέση διεκδικεί και ο Χολέμπας), οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι οι στόπερ, στα χαφ θα είναι οι Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ (δεξιά), Ριέρα (αριστερά), προωθημένος ο Πάντελιτς και παίζεται μία θέση ανάμεσα στους Φουστέρ και Φετφατζίδη.
.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ