27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙ"ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Σε σούπερ κλίμα η προπόνηση της Δευτέρας στον Ολυμπιακό μετά την εξαιρετική εμφάνιση εναντίον του Αστέρα.
Η εκκίνηση της προετοιμασίας για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο (2/10, 17:15) στο Καραϊσκάκη δόθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/9) για τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να προπονούνται στο Ρέντη, με τον Μοϊσές Ουρτάδο να απέχει από το πρόγραμμα
Συγχαρητήρια από Βαλβέρδε....
Οι παίκτες εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εμφάνιση του Σαββάτου και έλεγαν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και να κάνουν σερί νίκες μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ώστε να έχουν ένα βαθμολογικό προβάδισμα, ακόμη μεγαλύτερο από τον ένα βαθμό που υπάρχει τώρα στην επιστροφή του Ολυμπιακού μετά από 9 μήνες στην κορυφή της βαθμολογίας
Ο οπαδός του Ολυμπιακού που επέλεξε να περάσει το Σαββατόβραδο του στο Καραϊσκάκη, αλλά και όσοι στήθηκαν στις τηλεοράσεις τους το είχαν ανάγκη αυτό που είδαν... Το περίμεναν, το προσδοκούσαν.
Αντλούν δύναμη από τις εικόνες που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι. Για τον Ολυμπιακό μια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δεν μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς, αλλά σε αυτή την χρονική περίοδο τα σημάδια που φάνηκαν στον φαληρικό ουρανό δίνουν το δικαίωμα για χαμόγελα. Φάνηκε ότι δεν πήγαν τζάμπα τα χρήματα του Μαρινάκη, αποδείχτηκε ότι αυτοί που πόνταραν στην εργατικότητα και στο σοβαρό προφίλ του Βαλβέρδε για το χτίσιμο της νέας ομάδας, κάτι ήξεραν. Το κυριότερο, οι φίλοι του Ολυμπιακού βρήκαν διέξοδο στα αδιέξοδα τους.
Σιγουριά για την εξέλιξη αυτής της ομάδας, που σε μερικά διαστήματα απόλαυσαν οι οπαδοί της, δεν μπορούμε να έχουμε. Το ταξίδι στο όνειρο μόλις τώρα ξεκίνησε, αλλά η επόμενη μέρα είναι λουσμένη στο φώς. Αυτή την λάμψη, την πίστη, δεν την διέθεταν οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια. Εξανεμιζόταν μέχρι που έμεινε η απογοήτευση.
Δεν ξέρω πόσο κομμάτια της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει να έχει ο Ολυμπιακός είδαμε το Σάββατο, αλλά αν υπολογίσουμε ότι ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ της πειραϊκής ομάδας, ο Βαλβέρδε μπορεί να περιμένει και τα ακόμα καλύτερα. Ο Ισπανός τεχνικός θα κατάλαβε ότι ειδικά στα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, είναι πολυτέλεια να παίζει με δυο αμυντικά χαφ. Ισως και να είναι αδικία αν έχεις παίκτη να δώσεις ρυθμό στην ομάδα, αυτό το έχει ο Ιμπαγάσα, να μένει στον πάγκο.
Ακούω πολλές φορές ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν έχουν θέση τα δεκάρια, οι παίκτες που μπορούν με ευχέρεια να αλλάξουν μια πάσα, να τροφοδοτήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν έχει ρόλο στο γήπεδο κάποιος με καλή τεχνική, με αίσθηση του χώρου.
Ο Βαλβέρδε προτίμησε από έναν κλασικό αμυντικό μέσο, τον Ουρτάδο, έναν παίκτη που είναι περισσότερο οχτάρι, παρά εξάρι. Όταν ο Ντουντού είναι στα καλά του, και ήταν το Σάββατο, ο Ολυμπιακός διαθέτει τον πιο μοντέρνο αμυντικό μέσο. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς. Ο Μπράβο θα βγει δέκα φορές περισσότερες σαν εξτρέμ από τον Χολέμπας. Ο Πάντελιτς θα βγάλει τον Ολυμπιακό από αδιέξοδες καταστάσεις. Όταν η άμυνα των αντιπάλων καταστρέφει τις επιθετικές προσπάθειες ο Σέρβος θα βάλει το γκολ. Με το κεφάλι, με το μπούτι, με το τακουνάκι. Θα βρει τον τρόπο.
Ο Ριέρα και ο Ρόμενταλ είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά μπορούν και οι δυο να δώσουν λύσεις στις πτέρυγες. Εχουμε την εντύπωση ότι όλοι όσοι κάναμε βιαστικές κρίσεις για τον Φουστέρ θα πρέπει να περιμένουμε. Εδειξε στοιχεία. Και αυτός και ο Μιραλάς. Η βραδιά του Σαββάτου ήταν για όλους και πιο πολύ για το πλάνο του Βαλβέρδε. Αυτό δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Διαθέτει αγωνιστικό σχέδιο ο Ολυμπιακός του Ερνέστο.
.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ