31 Ιανουαρίου 2012

Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ COLIN KAZIM RICHARD....

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Καζίμ Ρίτσαρντς από την Γαλατά στον Ολυμπιακό, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Τούρκος διεθνής μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ για τα τυπικά του συμβολαίου του και γύρω στις 7 το βράδυ ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.
Ο Καζίμ Ρίτσαρντς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τυπικό μέρος του δανεισμού του στον Θρύλο. Δεν έκανε δηλώσεις ο Τούρκος. Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς από την Γαλατάσαραϊ, με τη μορφή δανεισμού έως τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη δυνατότητα μεταγραφής του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο για δύο επιπλέον χρόνια. Ο ίδιος δεν έκανε πάντως δηλώσεις. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε ήδη τις ιατρικές του εξετάσεις.


Αυτή, ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι η μοναδική μεταγραφική κίνηση των "ερυθρολεύκων" , που έφεραν για ιατρικές εξετάσεις και διαπραγματεύσεις τον Αλεξάντρ Χλεμπ. Από τη στιγμή που κρίθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του κατατέθηκε μια ιδιαίτερη προσφορά. Το γεγονός, όμως, ότι ο Χλεμπ "πιάνει" θέση ξένου, σημαίνει ότι αν επέλθει η συμφωνία, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει άλλος παίκτης, με τις... καμπάνες να ηχούν για τον Βιθέντε Μόνχε.
Ο Τουρκοκύπριος με τις αγγλικές ρίζες που παίζει από τα δεξιά της επίθεσης, βρέθηκε από το πρωί στην Αθήνα. Αρχικά υπήρχε μια μικρή διαφωνία στο οικονομικό, ενώ χρειαζόταν κι ένα έγγραφο από τη Γαλατάσαραϊ για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Στις 17.30 κι ενώ οι διαπραγματεύσεις είχαν αρχίσει να "κολλάνε" ο Κιαζίμ πήγε στα γραφεία του Ολυμπιακού. Μετά από λίγη ώρα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια κι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Ο Κιαζίμ θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχει κι η οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ!.....
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ