2 Ιουνίου 2012

ΘΡΥΛΕ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ .....

ΘΡΥΛΕ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΑ …Ο Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής Ευρώπης,καλείτα να υποτάξει τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό στο κατάμεστο ΣΕΦ, να κάνει το 3-2 στη σειρά των τελικών και να φέρει πίσω στον Πειραιά, τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, ύστερα από 15 χρόνια!
 Στο Λιμάνι η δίψα είναι μεγάλη.Για τον Ολυμπιακό το αποψινό είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι...
 Η κατάκτηση της Euroleague άνοιξε για τα καλά την όρεξη των ερυθρολεύκων ...
Οι Πειραιώτες, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα της έδρας και να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια.....
ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ....
Σήμερα στο ΣΕΦ δεν θα τολμήσει κανείς να ΑΔΙΚΗΣΕΙ, εμείς θα είμαστε η καλύτερη ασπίδα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ.....
Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στο νόμο του ΣΕΦ.Αναμφισβήτητα ο Ολυμπιακός θα έχει ως μεγάλο όπλο του την δύναμη της έδρας του, εκεί που φέτος μετράει 27 νίκες σε 28 παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί μόνο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.....
Από την μεριά της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλεί τους φιλάθλους της να είναι για ακόμα μια φορά ο έκτος παίκτης της ομάδας και να σταθούν στο πλευρό των Πρωταθλητών Ευρώπης με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν......


 Να στηρίξουν την ομάδα θερμά αλλά κόσμια, ζήτησε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.
Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, απηύθυνε έκκληση στους φιλάθλους, ζητώντας υπομονή κατά τη διάρκεια των ελέγχων των αστυνομικών αρχών, λόγω των ισχυρών μέτρων ασφαλείας:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Το μεσημέρι της Παρασκευής, 1η Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην οποία έγινε συζήτηση των μέτρων τάξης του 5ου τελικού της BasketLeague ΟΠΑΠ.
Το παρών έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιώργος Σκινδήλιας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Κώστας Ζαχαρόπουλος. Εκ μέρους της αστυνομίας παρευρέθησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής κ. Λιούκας Ιωάννης και ο Αναπληρωτής Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής κ. Τσιβίκης Ηλίας.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της να είναι για ακόμα μια φορά ο έκτος παίκτης της ομάδας και να σταθούν στο πλευρό των Πρωταθλητών Ευρώπης με τον τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.
Οι φίλαθλοι που έχουν στην κατοχή του εισιτήρια για τον 5ο τελικό της BasketLeague ΟΠΑΠ, θα πρέπει να προσέλθουν από νωρίς στο ΣΕΦ αφού θα ισχύσουν αυστηροί έλεγχοι και η όλη διαδικασία θα είναι χρονοβόρα. Απευθύνουμε παράκληση στους φιλάθλους να συνεργαστούν με τις αστυνομικές αρχές, να δείξουν υπομονή κατά τη διάρκεια των ελέγχων και να ενισχύσουν την ομάδα μας με τις φωνές τους και την άψογη συμπεριφορά τους».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ