24 Ιουνίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ... ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ....

Η άφιξη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.....
Ο Ζαρντίμ αναμένετια να συναντηθί τη Δευτέρα με τον αρχισκάουτερ Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιά νη Βρέντζο, ώστε να μπει σε εφαρμογή το πλάνο που αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού αι να μπουν οι κατευθυντήριες γραμμές, πάνω στις οποίες θα κινηθούν οι Πειραιώτες. Παράλληλα, για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί το ρντεβού κορυφής του νέου τενχικού με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινακη.....
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση, μέχρι να αναχωρήσει μαζί με την ομάδα για την Αυστρία (6/7), για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας....
 Από τον Ολυμπιακό περιμένουν τις εισηγήσεις του Πορτογάλου προπονητή πρωτίστως για τον επιτελικό χαφ και τον στόπερ και ακολούθως για αμυντικό χαφ και δεξί μπακ σε περίπτωση που πωληθεί ο Βασίλης Τοροσίδης.
Ο Ζαρντίμ έχει έτοιμες τις προτάσεις του, οι οποίες δεν αφορούν απαραίτητα την πορτογαλική αγορά, αφού έχει κοιτάξει κι άλλες χώρες. Τέλος, ο Ζαρντίμ θα ενημερώσει και για την τελική του εισήγηση σχετικά με τον Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα.


Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται σε διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι όσον αφορά το κομμάτι των μετεγγραφών.
Οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας τονίζουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη σε κανένα θέμα και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι ούτε την Κυριακή.
Πέρα από τους παίκτες που ήδη έχουν υπογράψει και έχουν ανακοινωθεί, δεν έχει γίνει πρόταση σε κανέναν ποδοσφαιριστή και αυτό θέλουν το καταστήσουν σαφές στον Ολυμπιακό.
Μέχρι την έλευση του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Ελλάδα την Δευτέρα, δεν θα κουνηθεί... φύλλο στα μετεγγραφικά και από την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις, σε συνεννόηση πάντα με τον 38χρονο κόουτς.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη ανακοινώσει τους Βλαχοδήμο, Σιόβα και Γιαννιώτη.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ