12 Ιανουαρίου 2013

Ο ΘΡΥΛΟΣ 1-0 .... ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ....

Με γκολ του Ραφίκ Τζιμπούρ στο 97' ο Ολυμπιακός κέρδισε στη Λιβαδειά 1-0 την τοπική ομάδα για την 17η αγωνιστική....
 Με γκολ του Τζιμπούρ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και πανηγύρισε την 14η φετινή του νίκη!....
Δυο δοκάρια είχαν οι Βοιωτοί με Πόι (11') κι Ακόστα (81')! Ο Ολυμπιακός από το 80' και μετά έπαιζε με τρία σέντερ φορ, καθώς στο γήπεδο υπήρχαν Τζιμπούρ, Μήτρογλου και Πάντελιτς!


 
Χωρίς κάτι το σπουδαίο κύλησε το πρώτο μέρος στη Λιβαδειά. Ο Ολυμπιακός είχε την κυκλοφορία μπάλας, δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γκρέκο και απείλησε στον... αέρα με Μανωλά και Τζεμπούρ.
Ο Αμπντούν επέστρεψε στην ενδεκάδα και μαζί έφερε και το δημιουργικό του παιχνίδι από τα αριστερά. Ο Τζεμπούρ ήταν μόνος στην επίθεση και παρά την κυκλοφορία μπάλας και την υπεροχή του Ολυμπιακού στα χαφ, δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός για τον Κυριακίδη.
Το παιχνίδι του Λεβαδειακού ήταν εστιασμένο στις αντεπιθέσεις και στην ποιότητα των μεσοεπιθετικών του. Ο Μάουρο Πόι είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε ένα μακρινό σουτ που έκανε στο πρώτο μέρος, ενώ ευκαιρία για γκολ είχε και ο Κόρμπος.
Ο Πίνο, όπως και στο ματς κόντρα στη Βέροια, ήταν η αλλαγή του Ζαρντίμ στο ημίχρονο. Ο Κολομβιανός πήρε θέση στα αριστερά, ο Αμπντούν πέρασε δεξιά με τους δυο τους να αλλάζουν συχνά θέσεις. Στο 49' ο Μανωλάς έκανε ωραίο άλμα, πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.
Η παρουσία του Ολυμπιακού περιφερειακά της εστίας του Κυριακίδη συνεχίστηκε σε όλο το δεύτερο μέρος. Τοροσίδης και Χολέμπας ενίσχυαν τους Πίνο και Αμπντούν, με τον Ολυμπιακό να επιτίθεται κυρίως από τα άκρα και να δημιουργεί ευκαιρίες από στημένες μπάλες (κόρνερ).
Όσο οι ποδοσφαιριστές του Ζαρντίμ ανέβαιναν ψηλά, τόσο ο Πόι, ο Ροζέριο και ο Κόρμπος έβρισκαν χώρους για να βγουν στην κόντρα. Στο 68', η "γυμνή" άμυνα του Ολυμπιακού σώθηκε από το κακό κοντρόλ του Κόρμπου που έδωσε την ευκαιρία στο Μέγερι να βγει και να μαζέψει την μπάλα.
Το 0-0 παρέμενε και ο Ζαρντίμ έβαλε όλα τα όπλα που είχε στον πάγκο αναζητώντας το γκολ. Μέσα ο Μήτρογλου, μέσα και ο Πάντελιτς. Ο Ολυμπιακός γέμιζε επιθετικούς αλλά ο Λεβαδειακός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ακόστα να πιάνει "βολίδα" έξω από την περιοχή και την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Μέγερι.
Ο Ολυμπιακός δημιούργησε τις καλύτερες του στιγμές στα τελευταία λεπτά. Στο 89ο λεπτό, ο Τοροσίδης έπιασε την κεφαλιά από το μισό μέτρο με τον Κόρμπο να επεμβαίνει σωτήρια πάνω στη γραμμή. Στο 95' ο Κυριακίδης μπλόκαρε με δυσκολία σουτ κοντινό του Μοδέστο, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα (96') ο Τζεμπούρ σκόραρε μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίνο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ