6 Ιανουαρίου 2013

ΘΡΥΛΟΣ 3-0 ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ .... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ...Ο ΠΙΝΟ ..


Με δύο ασίστ Πίνο (στο ντεμπούτο του) και γκολ Μήτρογλου, Τζιμπούρ (πέν.), Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός 3-0 τη Βέροια στο "Καραϊσκάκη".....

Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι και έφτασαν τους 42 βαθμούς, τη στιγμή που ο δεύτερος ΠΑΟΚ έχει 34....
Με τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου να δείχνει εξαιρετική εικόνα και τον Πίνο να «ξεσηκώνει» την εξέδρα, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 της Βέροιας για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μήτρογλου (54’) άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, μετά από ασίστ του Κολομβιανού, ο Τζεμπούρ (86’) έκανε το 2-0 από την «άσπρη» βούλα του πέναλτι, ενώ και πάλι ο Πίνο «έφτιαξε» τρίτο γκολ στον Πάντελιτς....
Προβληματικό πρόσωπο, δίχως ενέργεια και φαντασία, παρουσίασε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βέροια στο α' μέρος, γεγονός που αντιμετωπίστηκε με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων, που έδωσαν το παρών στο μισοάδειο Καραϊσκάκη. Η βελτιωμένη όμως εικόνα της επανάληψης, τα τρία τέρματα και ιδιαίτερα η ενθαρρυντική εμφάνιση του Πίνο, που ήταν και ο δημιουργός δύο τερμάτων, έδιωξαν την μουρμούρα από το φαληρικό γήπεδο. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Μήτρογλου στο 54' μετά από ασίστ του κολομβιανού, το 2-0 έκανε ο Τζιμπούρ με πέναλτι στο 86', ενώ στις καθυστερήσεις ο Πάντελιτς, που αποθεώθηκε, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μετά από νέα ασίστ του Πίνο. Αποδοκιμάστηκε για μία ακόμα φορά ο Μασάντο κατά την αλλαγή του.

 Τα πρώτα 45 λεπτά του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν νωθρά, χωρίς γκολ με μόνο θετικό την κυκλοφορία. Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή του αγώνα έπαιζαν τη Βέροια στο μισό γήπεδο αλλά δεν έβρισκαν λύσεις για να τελειώσουν τις φάσεις που δημιουργούσαν κυρίως από τα άκρα.
Ο Τζιμπούρ ήταν αυτός που έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Ο Αλγερινός μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Γκρέκο από τη σέντρα, βγήκε μόνος απέναντι από τον Λόπεθ αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ πήρε σωστή θέση και απέκρουσε.
Για ακόμη ένα ματς το τελευταίο διάστημα ο Ζαρντίμ επέλεξε να βάλει μαζί στην ενδεκάδα τους Μήτρογλου και Τζιμπούρ. Οι δυο επιθετικοί του Ολυμπιακού μαζί με τον Μασάντο δημιούργησαν μια τριάδα με δυνατότητες δημιουργίας φάσεων τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής. Οι τρεις τους άλλαζαν συχνά θέσεις και πάταγαν περιοχή πότε από τα άκρα και πότε από την κορυφή της επίθεσης.
Το παιχνίδι της Βέροιας ήταν στραμμένο στην άμυνα. Ο Καλαϊτζίδης άφησε στη μεσοεπιθετική γραμμή μόνο τους Κόστλι και Ιωάννου με τον φορ από την Ονδούρα να προσφέρει μερικές ωραίες στιγμές όπως η ντρίμπλα-άδειασμα στο Μανωλά, αλλά από ουσία λίγα πράγματα.
Τη λύση για να χαμηλώσουν οι τόνοι της γκρίνιας την έδωσε ο Πίνο. Ο Κολομβιανός στο ματς με τη Βέροια είχε για πρώτη φορά δικαίωμα συμμετοχής και στις πρώτες του στιγμές κατάφερε να πάρει και τα πρώτα χειροκροτήματα. Είχε "αέρα", διείσδυση και δεν φοβήθηκε τα σουτ όταν έβρισκε διάδρομο.
Από τα πόδια του Πίνο προήλθε και το γκολ του Μήτρογλου στο 54ο λεπτό. Η σέντρα του MVP της αναμέτρησης είχε μεγάλη ακρίβεια και ο Μήτρογλου με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή έγραψε το 1-0.
Μετά το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός συνέχισε σε επιθετικό μοτίβο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με τους Τζιμπούρ, Μήτρογλου και Πίνο. Την ίδια ώρα η Βέροια αναζητούσε... μισή ευκαιρία στην αντεπίθεση. Μορένο και Κόστλι έφτασαν κοντά στο στόχο αλλά το σουτ του πρώτου πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Κάρολ ενώ το σλάλομ του δεύτερου σταμάτησε με φάουλ του Τοροσίδη το οποίο όμως δεν σφύριξε ο διαιτητής.
Αντίθετα, στο 86' καταλόγισε πέναλτι σε μια διεκδίκηση της μπάλας από Τοροσίδη και Αμαραντίδη. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έπεσε στη μεγάλη περιοχή και ο Καλογερόπουλος πήγε αμέσως στα 11 βήματα. Ο Τζιμπούρ εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 και πανηγύρισε ζητώντας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάξουν ρυθμικά το όνομα του.
Η τελευταία σφραγίδα στο ματς μπήκε από τον Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος έπαιξε αλλαγή για έξι μόνο λεπτά και κατάφερε να σκοράρει. Ο κόσμος τον αποθέωσε, και ταυτόχρονα σφύριζε προς τον Ζαρντίμ επειδή δεν του δίνει χρόνο.
MVP
Ο Πίνο έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είχε πολύ καλή παρουσία. Με τις σέντρες και τις πάσες του ξεκλείδωσε την άμυνα της Βέροιας ενώ ήταν αυτός που έκανε την ασίστ στο Μήτρογλου στο 1-0 και στον Πάντελιτς στο 3-0.
Κλειδί αγώνα
Η αλλαγή του Ζαρντίμ στο ημίχρονο. Ο Πίνο έδωσε πνοή στο δημιουργικό κομμάτι του Ολυμπιακού και ήταν το "κλειδί" της νίκης.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ