15 Μαΐου 2011

ΘΡΥΛΕ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ....ΞΑΝΑ....

  Την τρίτη επικράτησή του επί του Παναθηναϊκού φέτος, που θα φέρει στο λιμάνι και το πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν, αναζητεί ο Θρύλος!
  Το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ στον τελικό του Κυπέλλου και οι παίκτες του, παρά τις απουσίες των Νεστέροβιτς, Βασιλόπουλου, είναι ορκισμένοι για την κούπα! Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με προπόνηση διάρκειας μιάμισης ώρας που έγινε στο κλειστό του Ελληνικού, παρόντων των αδερφών Αγγελόπουλων. Ο Βασίλης Σπανούλης γυμνάστηκε κανονικά και φυσικά θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του, ενώ ο Ράσο Νεστέροβιτς θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Ρίμινι της Ιταλίας και την Τρίτη θα χειρουργηθεί στον ώμο.

O Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Περιμένω ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Η διαφορά είναι στο ότι η ομάδα μου παίζει απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για αυτό. Το ματς είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς. Έχουμε κάποια σοβαρά προβλήματα. Ο Νεστέροβιτς δεν θα παίξει σίγουρα. Ο Σπανούλης έπαιξε ένα δεκάλεπτο στο φιλικό. Ελπίζω με τη βοήθεια των φιλάθλων να τα καταφέρουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Ντούντα, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί, σημείωσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα μέτρα, αλλά ελπίζω να γίνει ωραίο θέαμα και οι φίλαθλοι να υποστηρίξουν τις ομάδες τους».
Στη συνέχεια, ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία σχέση με τα ματς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος: «Υπάρχει διαφορά. Οι ομάδες είναι γνωστές. Δεν θα κερδίσει κάποια άγνωστη λεπτομέρεια. Η αναβολή του τελικού μας έφερε να είμαστε απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Παίζουμε εναντίον της καλύτερης ομάδας και αυτό είναι το κίνητρο μας».
Εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος σημείωσε: «Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια. Ήταν δύσκολο για εμάς να μην βρισκόμαστε εκεί. Δυστυχώς αναβλήθηκε όταν έπρεπε να γίνει ο τελικός. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είμαστε συγκεντρωμένοι και είναι σημαντικό για εμάς για ψυχολογικούς λόγους. Έστω και πέντε να είμαστε πρέπει να πολεμήσουμε. Ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω η ατμόσφαιρα να είναι όπως στο ντέρμπι του ΣΕΦ. Οι ομάδες αξίζουν να έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση από όλους. Μετά το τέλος του αγώνα πρέπει όλοι να μιλάμε για μπάσκετ και να είμαστε χαρούμενοι για ό,τι καταφέραμε».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ