2 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ.......

Επαιξε επιτέλους ο Ολυμπιακός με τους κανόνες του Παναθηναϊκού και φάνηκε η διαφορά. Εγινε το ΣΕΦ έδρα, βρέθηκαν διαιτητές να μην σφυρίξουν υπέρ τους για πρώτη φορά και έγινε το 2-1.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, αν δεν υπήρχε ο κόσμος του Ολυμπιακού, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ισως ο Παναθηναϊκός να είχε κάνει άλλον έναν περίπατο και να είχε πάρει το πρωτάθλημα με 3-0. Αλλά όταν οι οπαδοί της ομάδας αποφάσισαν να δείξουν τι σημαίνει ΣΕΦ, το Φάληρο έγινε έδρα από τα παλιά και ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Μόνος του το πήρε ο κόσμος αυτό το ματς....
Μαζί φυσικά με τον μεγάλο Γιάννη Μπουρούση και τους τρεις σωματοφύλακες. Οι Ελληνες πήραν επιτέλους ευκαιρίες από τον Ιβκοβιτς, έμειναν έξω οι Κέσελ και Ερτσεγκ και Τεόντοσιτς και “καθάρισε” η μπουγάδα. Ο Πελεκάνος έπαιξε αμυνάρα και έβαλε δύο τρίποντα, ο Πρίντεζης έδωσε πολύτιμη βοήθεια και μαζί με τον Γκόρντον, έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη.....Αλλά αυτό δεν φτάνει στο ΟΑΚΑ.Ο Ντούντα πρέπει να εμπιστευτεί όσους έχουν καρδιά και πίστη στο ΟΑΚΑ, γιατί αλλιώς δεν θα έρθει το διπλό. Τα πειράματα απαγορεύονται στο ΟΑΚΑ, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει κάτι καλύτερο.



Και μην πει κανείς ότι στο ΣΕΦ έγινε κάτι που δεν γίνεται στην έδρα του Παναθηναϊκού. Για ρωτήστε και τους παίκτες του Ολυμπιακού.





Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ