23 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ...

Η ημέρα που όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ περίμεναν αυτή την εβδομάδα έφτασε και με μεγάλο τους... όπλο το γεμάτο Καραϊσκάκη θα «κυνηγήσουν» μία ακόμη ευρωπαϊκή νίκη....Έφτασε λοιπόν η ώρα ο Ολυμπιακός να υπερασπιστεί στο... "κάστρο" του, το υπέρ του 1-0 της Μόσχας....Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν Καζάν στη φάση των «32» του Europa League ( 22:05  ΑΝΤ1 ) και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης...Μετά τις πολικές θερμοκρασίες της Μόσχας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο… καμίνι του Καραϊσκάκη τη Ρουμπίν Καζάν με σκοπό μια μεγάλη πρόκριση στους «16» του Europa League.....
o Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν σκοπεύει να αλλάξει τη συνταγή του νικηφόρου πρώτου αγώνα…
Ξεκάθαρη πρόθεση από τον Ισπανό προπονητή να περάσει στους παίκτες τους την εντύπωση ότι το παιχνίδι το σημερινό δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο της Μόσχας και να συμπεριφερθούν σαν το πρώτο ματς να έχει λήξει 0-0.
 Με πολύ μεγάλη πίεση στην αμυντική γραμμή της ρωσικής ομάδας και ξεκάθαρο σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα μπορέσει να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.....Ξεκάθαρη πρόθεση από τον Ισπανό προπονητή να περάσει στους παίκτες τους την εντύπωση ότι το παιχνίδι το σημερινό δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο της Μόσχας και να συμπεριφερθούν σαν το πρώτο ματς να έχει λήξει 0-0.
Απουσίες έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά όχι τόσες για να δημιουργήσουν προβλήματα για την 11άδα.

Ο Κάρολ, με τον «αέρα» του πέναλτι, θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά αγωνιζόμενος από την αρχή του αγώνα.

Ο Μέλμπεργκ θα ξεκινήσει βασικός έχοντας ξεπεράσει πλήρως το σοκ από την διάσειση στο Λουζνίκι. Δίπλα του θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στα άκρα ο Μαρκάνο και ο Τοροσίδης.

Αμυντικά χαφ ο Ορμπάιθ και λίγα μέτρα πιο μπροστά του ο Ιμπαγάσα. Στα άκρα οι Μιραλάς και Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ