28 Απριλίου 2012

ΘΡΥΛΕ KANE ΝΤΑΜΠΛ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ...

Οι παίκτες της και ο κοσμος της ομάδας μας είναι διψασμένοι για ακόμα μία κούπα!!!
Θέλουν οι 35 χιλιάδες οπαδοί του Θρύλου που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίσουν το φετινό νταμπλ....
 Τι κι αν έχει κατακτήσει 24 κύπελλα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Ο τελικός δεν συνοδεύεται ποτέ από κορεσμό....
 Έχοντας ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League, οι ερυθρόλευκοι θέλουν όσο τίποτα τη νίκη στο τελευταίο επίσημο ματς της περιόδου, προκειμένου να γιορτάσουν στην φιέστα της 9ης Μαΐου ένα ακόμη θρυλικό νταμπλ....
Επικρατεί μέγα θέληση από όλους για την κατάκτηση του Κυπέλλου, κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις των τελευταίων ημερών από παίκτες, προπονητή αλλά κυρίως, από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι, να μην υποτιμήσουν τον Ατρόμητο και να πάρουν ένα ακόμη τρόπαιο δίνοντας χαρά στους φίλους του Ολυμπιακού....


 
Ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του φετινού κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιώντας μία πορεία γεμάτη από εύκολες νίκες, τις οποίες «σφράγισαν» αφενός η «χαλύβδινη» άμυνα της ομάδας του Πειραιά κι αφετέρου το «δολοφονικό» ένστικτο του - μεγάλου απόντα - Μάρκο Πάντελιτς...
Ο Σέρβος επιθετικός δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αποψινό τελικό ελέω του τραυματισμού του, ο Ολυμπιακός ωστόσο, λογίζεται ως φαβορί για να κατακτήσει ακόμα μία κούπα πανηγυρίζοντας στο τέλος της σεζόν 2011-12 το νταμπλ
Πέντε αναμετρήσεις στο πλαίσιο του φετινού κυπέλλου για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πανηγύρισε τέσσερις νίκες - οι τρεις μάλιστα, ήρθαν πολύ εύκολα - ενώ σ’ ένα ματς δεν υπήρξε νικητής (σ.σ. στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ)
Ο Ολυμπιακός, εξάλλου, βασίστηκε και σ’ αυτήν την διοργάνωση φέτος, στην εξαιρετική του αμυντική λειτουργία, καθώς στα πέντε ματς η εστία του παραβιάστηκε μόλις μία φορά, στο παρθενικό του παιχνίδι για το φετινό κύπελλο, στις 21 Δεκεμβρίου 2011, στην Κατερίνη, όταν οι Πειραιώτες επικράτησαν του Πιερικού με 3-1 στο πλαίσιο της φάσης των «32».
Μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής πορείας του Ολυμπιακού στο κύπελλο Ελλάδας ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος σκόραρε έξι φορές, από δύο φορές μάλιστα, σε τρία διαφορετικά παιχνίδια, αυτά κόντρα σε Πιερικό, Θρασύβουλο και Πανιώνιο. Δεύτερος σε σκοράρισμα ήταν ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές, κόντρα σε Πιερικό και Πανιώνιο. Από ένα γκολ σημείωσαν οι Φουστέρ, Ντιόγκο και Μέλμπεργκ, με αυτό του Σουηδού αμυντικού να είναι πολύ σημαντικό, καθώς ήταν αυτό που ουσιαστικά έκανε την διαφορά στον διπλό ημιτελικό με τον ΟΦΗ…
Η πρώτη υποχρέωση του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του φετινού κυπέλλου ήταν για την φάση των «32» του θεσμού, όταν απέκλεισε εύκολα τον Πιερικό, στην Κατερίνη, με 3-1. Δύο γκολ του Πάντελιτς κι ένα του Αμπντούν αρκούσαν στους «ερυθρόλευκους» για να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα στην Πιερία.
Τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 11 Ιανουαρίου του 2012, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Θρασύβουλο και πανηγύρισε ακόμα μία εύκολη νίκη, σε… χαλαρούς ρυθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να… πατήσουν γκάζι επικράτησαν με 3-0 της ομάδας της Φυλής, με τον Πάντελιτς να «πυροβολεί» ξανά δύο φορές και τον Φουστέρ να σημειώνει κι αυτός ένα γκολ.
Δύο εβδομάδες μετά, στις 25 Ιανουαρίου 2012, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο Φάληρο τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, επικρατώντας χωρίς ιδιαίτερο… κόπο με το εμφατικό 4-0. Ο «δολοφόνος» Πάντελιτς πέτυχε και πάλι δύο γκολ, ενώ το όνομά τους έγραψαν στον πίνακα των σκόρερ και οι Ντιόγκο, Αμπντούν.
Τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου ο Ολυμπιακός κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε διπλούς αγώνες, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Στο πρώτο ματς, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 21/03, οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν αρκετά από την διπλή ζώνη άμυνας των Κρητικών και τελικά πήραν τη νίκη με 1-0 χάρη σ’ ένα γκολ του Όλοφ Μέλμπεργκ μόλις εννέα λεπτά πριν το φινάλε…
Αυτό το γκολ του διεθνούς Σουηδού αμυντικού αποδείχθηκε αρκετό για να «σφραγίσει» ο Ολυμπιακός το εισιτήριό του στον τελικό του φετινού κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στη ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ» στις 04/04, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0  (σ.σ. στο μοναδικό ματς του Ολυμπιακού στο φετινό κύπελλο που οι «ερυθρόλευκοι» δεν πανηγύρισαν τη νίκη…).

 Έτσι θα παίξουν
Το αρχικό σχήμα της ομάδας μας θα απαρτίζεται από τους: Κάρολ, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Αμπντούν, Μιραλάς και Τζιμπούρ.
Η πιο πιθανή αρχική σύνθεση του Ατρομήτου θα αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Σκόνδρα, Τόμας, Φυτανίδη, Οικονόμου, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σφακιανάκη, Καραγκούνη, Τάτο και Μήτρογλου.
Πως θα παραταχθούν
Στον τυπικά γηπεδούχο Ατρόμητο ο Ιτάνζ θα είναι ο βασικός γκολκίπερ. Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας, τα δύο στόπερ θα είναι οι Τόμας και Φυτανίδη και αριστερό μπακ θα είναι ο Οικονόμου.
Αμυντικό χαφ θα τοποθετηθεί ο Ιγκλέσιας. Μπροστά του στο κέντρο θα παίξουν οι Πίτου Γκαρσία και Σφακιανάκης, στα άκρα θ' αγωνιστούν οι Καραγκούνης και Τάτος και στην κορυφή ο Μήτρογλου.
Στον Θρύλο κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μαρκάνο. Στον άξονα θα είναι οι Ορμπάιθ και Μανιάτης με πιο μπροστά τους τον Φουστέρ. Στα χαφ αριστερά θα πάει ο Μιραλάς και δεξιά ο Αμπντούν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ