18 Οκτωβρίου 2012

GIOVANNI SILVA DE OLIVEIRA ... Ο ΜΑΓΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ...


Ο Τζιοβάνι σε μία δίωρη απολαυστική συνέντευξή του, μίλησε για τα έξι φοβερά χρόνια του στον Ολυμπιακό και την τωρινή ομάδα, αλλά και για τους νέους που παίζουν για τα λεφτά και όχι για την φανέλα.
Το Σάββατο ο Ζιοβάνι θα βραβευτεί από τον Ολυμπιακό στο ματς με την Ξάνθη και αναμένεται να αποθεωθεί, αφού η αγάπη του κόσμου είναι αστείρευτη και μάλιστα ο ίδιος δεν μπορεί να την ξεπεράσει...

 "Παρά την απόσταση και τα 4 χρόνια που λείπω κάθε φορά που έρχομαι νομίζω πως ακόμα παίζω. Βλέπω την αγάπη του κόσμου και δεν μπορώ να το ξεπεράσω"....

Αυτό σημαδεύει την καρδιά ενός παίκτη. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να βλέπω αυτή την αγάπη του κόσμου. Είναι τιμή να ακούω ότι ένας πατέρας έδωσε το όνομά μου στο γιο του. Στόχος ήταν να έρθω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Ολυμπιακό. Αυτό που μένει είναι όλα αυτά τα μηνύματα που διαβάζω εδώ. Αυτό που βλέπω και πάλι εδώ. Το ποδόσφαιρο και τα πρωταθλήματα φεύγουν αλλά αυτό που μένει είναι η αγάπη των ανθρώπων και η φιλία....
Για το γεγονός ότι ο κόσμος θα πήγαινε στο γήπεδο μόνο για τον Ζιοβάνι: Είναι τιμή για εμένα αυτό. Δεν έχω λόγια να εκφραστώ για αυτό το πράγμα, με τιμά. Είναι τιμή για εμένα να ακούω πως κάποιος βάφτισε το παιδί του Ζιοβάνι.




Τζόρτζεβιτς: "Δάκρυσα για Ζιοβάνι"
Ο πρώτος τηλεφωνικός προσκεκλημένος ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Ζιοβάνι είναι ο μόνος που τον έκανε να δακρύσει όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό.
"Εγώ τον απόλαυσα από κοντά. Έχοντας ένα παίκτη σαν τον Ζιοβάνι για χρόνια στην ομάδα, πραγματικά χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί του και έζησα κάποιες αξέχαστες στιγμές", ανέφερε ο Σέρβος.
"Ο Ζιοβάνι δεν λείπει μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά γενικά από την Ευρώπη. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν μετρημένοι στα δάχτυλα των δύο χεριών πλέον".
"Δεν είναι καλά λόγια. Είναι όσα είδα με τα μάτια μου. Είναι λόγια καρδιάς. Δεν βγήκα να πω απλά καλά λόγια αλλά την αλήθεια. Ο Ζίο είναι ο μοναδικός παίκτης που με έκανε να δακρύσω φεύγοντας και το ξέρει!"
Ο Ζιοβάνι δήλωσε για τον Τζόρτζεβιτς τα εξής: "Ήταν και για μένα τιμή που συνεργάστηκα με τον Τζόλε. Όσα πέτυχα στον Ολυμπιακό τα πέτυχα χάρη σε όλους και φυσικά στον Τζόρτζεβιτς. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια και για την συνεργασία που είχα μαζί του".
Π. Κόκκαλης: "Δεν θα ξαναδώ τέτοιο παίκτη"
Ο Πέτρος Κόκκαλης, ο άνθρωπος που έφερε τον Ζιοβάνι στην Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά πως δεν νομίζει ότι θα δει ζωντανά άλλον τέτοιο παίκτη.
"Ήταν μεγάλη χαρά που είχαμε τον Ζιοβάνι και για εμάς και για όλους τους φιλάθλους. Αυτά που έκανε ήταν μοναδικά. Ήταν μια πετυχημένη μεταγραφή. Είχαν κρατήσει αρκετές μέρες οι διαπραγματεύσεις. Τα βρήκαμε όλα, αλλά περιμέναμε να αποφασίσει ο Ζιοβάνι. Εκείνος προσευχήθηκε στον Θεό και του είπε να έρθει στον Ολυμπιακό".
"Νομίζω πως δεν θα ξαναδώ τέτοιο παίκτη ζωντανό. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν ήξερες τι θα κάνει μέσα στο γήπεδο. Τα έκανε όλα με τέτοια ευγένεια και ομορφιά που έμοιαζαν τόσο απλά".
Ο Ζιοβάνι είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη: "Χαίρομαι που μιλάω ακόμα με τον Πέτρο, γιατί χάρη σ' αυτόν ήρθα στην Ελλάδα. Ήταν έξι χρόνια αξέχαστα αυτά που πέρασα στον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω τον Πέτρο, γιατί βοήθησε κι αυτός".
"Όλα αυτά ήταν πολύ ωραία, γιατί η διοίκηση έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα και είχαμε μια καλή και αξέχαστη πορεία".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ