19 Οκτωβρίου 2012

Ο ΜΑΓΟΣ ... GIOVANNI ... ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Ο Βραζιλιάνος παρακολούθησε τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, έμεινε εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που έχει συντελεστεί στο προπονητήριο της ομάδας, ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με παλιούς γνώριμους όπως ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Κυριάκος Δουρέκας, ο Αντώνης Νικοπολίδης με τον οποίο υπήρξε και συμπαίκτης στην τελευταία σεζόν του, αλλά και ανθρώπους από το υπαλληλικό προσωπικό.Ο Ζιοβάνι μίλησε με τον Ζαρντίμ ενώ γνώρισε και τους νέους παίκτες της ομάδας στους οποίους ευχήθηκε επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας τους στην ομάδα.Άλλωστε είναι βέβαιο ότι ο Ζιο θα αποδεχτεί την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα αποτελέσει πλέον - εκτός από ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου - ενεργό συνεργάτη της ομάδας, εκπροσωπώντας την στη Βραζιλία και εντοπίζοντας παίκτες για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter ανακοίνωσε την παρουσία του Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα το Σάββατο (20/10, 17:15) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το ματς με την Ξάνθη.
Ο λαός του Θρύλου θα έχει την ευκαιρία να θυμηθεί μεγάλες στιγμές του παρελθόντος και να αποθεώσει τον κατά πολλούς κορυφαίο ξένο παίκτη που πέρασε από τα γήπεδα της χώρας μας.
Για χάρη του σπουδαίου Βραζιλιάνου, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ, έχει ετοιμαστεί ειδικό βίντεο – αφιέρωμα, το οποίο θα προβληθεί από τα μάτριξ του γηπέδου...

 

Ο "Ζιο" παράλληλα θα δώσει το παρών στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Ξάνθη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Όπως είναι φυσικό ο Βραζιλιάνος θα τιμηθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ, ενώ στα μάτριξ του γηπέδου θα προβληθεί ένα βίντεο - αφιέρωμα με στιγμές του Ζιοβάνι από το ένδοξο παρελθόν του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το γεγονός επιβεβαίωσαν από τον Ολυμπιακό και μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί ο σύλλογος στο Twitter.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ