24 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΕ 3-2 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ....

Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έδειξε ο Ολυμπιακός.  Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 του  Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο», δείχνοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο έδειξαν τα σημάδια που τουςχαρακτήρισαν στα ματς με Μαρσέιγ και Ξάνθη. Κορυφαίος  των Πειραιωτών ήταν ο Μιραλάς που έβαλε ένα γκολ και κέρδισε το πέναλτι, χάρη στο οποίο ο Φουστέρ έκανε το 2-0. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τζιμπούρ μπήκε μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μιραλάς που πήρε το ριμπάουντ, την έστειλε στα δίχτυα.....
Οι Πειραιώτες έχαχναν και δεύτερο γκολ και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους μέχρι 15΄. Κάπου εκεί έκαναν για λίγο κοιλιά, αλλά ξανανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να κάνουν το 2-0. 

Στο 43΄ ο Μιραλάς φαίνεται να ανατρέπεται από τον Σίλβα Τζούνιορ και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών, με τον Φουστέρ να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στην συνέχεια δεν είδαμε κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 2-0.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες του Εργοτέλη να δείχνουν ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους.  

Μάλιστα, στο 55΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, με τον Μπούντιμιρ να εκτελεί εκπληκτικά το φάουλ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Φράνκο Κοστάντσο. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με τους Πειραιώτες να δείχνουν ότι δεν έχουν πολλές δυνάμεις. Και εκεί που οι Κρητικοί έψαχναν το 2-2, ο Μαρκάνο έκανε το 1-3 και έδωσε άλλο τόνο στη ροή του αγώνα.  Οι παίκτες του Εργοτέλη δεν τα παράτησαν και συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ και το πέτυχαν στο 85΄ με τον Ρομάνο.  

Μάλιστα, οι Κρητικοί έψαξαν και το τρίτο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αποτέλεσμα ήταν να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. 
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ