28 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.....

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο «Emirates», αλλά πλήρωσε τα αμυντικά λάθη, την αστοχία και την ατυχία (δοκάρι Τοροσίδη) και έχασε 2-1 από την Αρσεναλ.
Χίλια μπράβο σε όλη την ομάδα, στον απίστευτο κόσμο της που ακουγόταν ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ στο γήπεδο, σε όλους τους παίκτες και στον προπονητή που πήρε μεγάλα ρίσκα και σε μεγάλο βαθμό διακιώθηκε με την εικόνα του ματς.....
Ο Θρύλος έκανε συγλονιστική προσπάθεια και παρότι βρέθηκε με δύο φτηνά γκολ πίσω στο σκορ, κατάφερε να μειώσει με τον Φουστέρ και να στριμώξει την Άρσεναλ έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Τοροσίδη στο 65. Ήταν μια μεγάλη ευρωπαϊκή παρουσία για την ομάδα μας που από γκαντεμιά και απροσεξία δεν συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο αποτέλεσμα.....



Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο «πλήρωσε» δύο λάθη της άμυνάς του και βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο 20' με τα γκολ των Τσάμπερλεϊν (8') και Αντρέ Σάντος (20'), σε ανύποπτες στιγμές, την ώρα που είχε μπει δυνατά και είχε χάσει αυτός τις δύο καλύτερες ευκαιρίες (4' Φουστέρ), με κορυφαία τη μεγάλη διπλή του Τζιμπούρ στο 14'.
Μετά το 20' και το 2-0, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν περισσότερο την απόδοσή τους και με όπλα τον κεφάτο Μιραλάς από αριστερά και τις προωθήσεις του Τοροσίδη από δεξιά, πήραν τα ηνία, μετέφεραν το παιχνίδι στην περιοχή της Αρσεναλ. Αφού μείωσαν με τον Φουστέρ στο 27' έχασαν τέσσερις καλές ευκαιρίες με τους Τζιμπούρ (29'), Τοροσίδη (29') και Μιραλάς (30', 39'). Στο ίδιο διάστημα, οι Λονδρέζοι έψαξαν το γκολ, το «άγγιξαν» με τον Σαμάκ στο 24' αλλά έδειξαν πολλά κενά στην άμυνα. Ενδεικτικό στατιστικό του ημιχρόνου, οι τελικές προσπάθειες: 4 για την Αρσεναλ (2 στην εστία), 9 για τον Ολυμπιακό (5 στο τέρμα)!
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με τον Ολυμπιακό να απειλεί πρώτος στο 48' με τον Μιραλάς, να βλέπει τον Τσάμπερλεϊν να μην μπορεί να νικήσει τον Κοστάνσο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τις προσπάθειες για την ισοφάριση, την ώρα που και η Αρσεναλ «έψαχνε» το γκολ, σε μια σχετικά ισορροπημένη κατάσταση.
Οι πρωταθλητές έδειξαν σε αρκετές στιγμές ότι τους έλειψε η καλή τελική πάσα, ενώ ήταν άτυχοι στο 65' με το δοκάρι του Τοροσίδη!
Οι Λονδρέζοι έβαλαν Ράμσεϊ και Φαν Πέρσι για να φτάσουν στο 3ο γκολ, μετά την ευκαιρία του Αρσάβιν στο 69', την ώρα που ο Βαλβέρδε έκανε τις δύο πρώτες του κινήσεις μαζί στο 75' με τους Μοντέστο και Αμπντούν στις θέσεις των Ορμπάιθ και Μιραλάς (ο Βέλγος δυσφόρησε έντονα, έκανε διπλή χειρονομία δυσαρέσκειας και έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια).
Στο τελευταίο 15λεπτο ο Ολυμπιακός πίεσε, ο Βαλβέρδε έβαλε και τον Πάντελιτς στο 80' για να αυξήσει την πίεση, την ώρα που η Αρσεναλ τόνωνε την αμυντική της λειτουργία με τον Γκιμπς αντί του Αρσάβιν! Ωστόσο παρά τις προσπάθειες που έγιναν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και να αποφύγουν την ήττα, την ώρα που οι Αγγλοι έδειξαν διάθεση περισσότερο να «ροκανίσουν» το χρόνο.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 8' Τσάμπερλεϊν, 20' Αντρέ Σάντος - 27' Φουστέρ
ΔΟΚΑΡΙ: 65' Τοροσίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34' Ροσίτσκι, 77' Αρτέτα - 49' Χολέμπας, 70' Φουστέρ, 84' Τζιμπούρ
ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσέζνι, Σανιά, Αντρέ Σάντος, Μέρτεζακερ, Σονγκ, Φρίμπονγκ, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Αρσάβιν (83' Γκιμπς), Σαμάκ (71' Φαν Πέρσι), Τσάμπερλεϊν (67' Ράμσεϊ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάνσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ (75' Μοντέστο), Φέισα, Φουστέρ (80' Πάντελιτς), Μιραλάς (75' Αμπντούν), Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ