12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ....JEAN MAKOUN ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ OLYMPIQUE MARSEILLE

"Καλησπέρα σε όλους. Όπως ξέρετε όλοι είμαστε πριν από ένα σημαντικό ματς. Πάντα σε τέτοια ματς η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη. Περιμένουμε το σφύριγμα του διαιτητή για να τα δώσουμε όλα. Είναι συναρπαστικό για τους παίκτες και τους φιλάθλους" .Για το κακό ξεκίνημα της Μαρσέιγ: "Είναι αλήθεια ότι δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Αυτό μπορεί να είναι είτε πλεονέκτημα, είτε μειονέκτημα. Έχουν περισσότερα παιχνίδια, ενώ εμείς πριν από λίγες μέρες είχαμε ένα φιλικό. Ελπίζουμε να πιάσουμε ρυθμό" .Για την κατάσταση που είναι αυτή την περίοδο: "Όπως ξέρετε δεν έκανα μια πλήρη σεζόν με την Άστον Βίλα. Θέλω να επανέλθω σε πλήρη ρυθμό. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Champions League" Για την καλή παράδοση που έχει ο ίδιος κόντρα στην Μαρσέιγ: "Η Μαρσέιγ είναι μια καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Ας ελπίσουμε να μην επανέλθουν αύριο και να... περιμένουν να το κάνουν εν μέσω της σεζόν". Για τις πιθανότητες πρόκρισης απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία, τη Γαλλία και Γερμανία: "Πιστεύω ότι κξάθε ομάδα έχει τις ίδιες πιθανότητες"
.Για το αν του έχει αποκαλύψει ο κ. Βαλβέρδε αν θα είναι στο αρχικό σχήμα: "Όχι δεν έχουμε κάνει σχετική συζήτηση. Ο προπονητής είναι ο μόνος που ξέρει και γνωρίζει. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και ο τεχνικός ξέρει".
Για το γεγονός πως δεν έχει ο Ολυμπιακός κανένα επίσημο παιχνίδι: "Εγώ όπως γνωρίζετε ήρθα στο τέλος των μεταγραφών. Είχα παιχνίδια με την Άστον Βίλα. Την Παρασκευή στο φιλικό που δώσαμε παίξαμε για 45 λεπτά. Είναι κρίμα που δεν έχουμε περισσότερα παιχνίδια και παίζουμε εναντίον σε μία ομάδα που έχει ρυθμό" 
Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά και αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα: "Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι να παίξουμε 90 λεπτά. έχουμε κάνει σωστές προπονήσεις και σωστή προετοιμασία και έχουμε προετοιμαστεί για να πάρουμε τη νίκη, ειδικά σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι όπως το αυριανό"....
Αν μπορεί να σκιαγραφήσει τον Ολυμπιακό στους Γάλλους φιλάθλους: "Είμαι μόλις 10 ημέρες εδώ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η οργάνωση, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ, αλλά και οι παίκτες που έχει η ομάδα, που έχει γνωστούς ποδοσφαιριστές και έχουν την απαραίτητη ποιότητα. Ελπίζω να την δείξουμε αύριο". 
Για το μυστικό της πρεμιέρας, με βάση την εμπειρία του: "Είναι αλήθεια πως το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θέλουμε τη νίκη, γιατί γίνεται στην δική μας έδρα. Ακολουθούν πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς και μπορεί να είναι περίπλοκα. Έχουμε την τύχη να αγωνιζόμαστε εντός έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε". 
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ