23 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΤΡΙΑΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ....ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Παίζοντας όσο χρειαζόταν, αλλά παράλληλα αποδίδοντας ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών κατά διαστήματα ο Ολυμπιακός πέρασε… αεράτα και με στόμφο πρωταθλητή από τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας – εύκολα και δίκαια – του Πανιωνίου με 3-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Με δύο γκολ του Ρέφικ Τζιμπούρ κατά της πρώην ομάδας του, ο Ολυμπιακός έφυγε με το άνετο 3-0 από τη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Το άλλο γκολ ο Μιραλάς....
Δύο γκολ (το πρώτο και το τρίτο) σημείωσε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σ’ ένα γήπεδο όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Κέβιν Μιραλάς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ωστόσο, για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος πήρε για μία ακόμα φορά τη… μπαγκέτα του και συνέθεσε μία σπάνιας ομορφιάς ποδοσφαιρική σονάτα για όλους όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης!
Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς στο πρώτο ημίχρονο και δη στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου 45λέπτου.
Στο διάστημα, δηλαδή, που οι παίκτες του Βαλβέρδε… πάτησαν γκάζι και εκμεταλλευόμενοι την τεράστια κλάση παικτών, όπως ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Κέβιν Μιραλάς… στρίμωξαν στα σχοινιά τον Πανιώνιο!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με το νικηφόρο ματς με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Champions League, μόνο που αντί του τιμωρημένου Μοντέστο (σ.σ. είχε αποβληθεί στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ) στο δεξί άκρο αγωνίστηκε ο Μανιάτης, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα βρήκε και ο Αμπντούν, αντί του Μαρκάνο, παρά τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, τα οποία ήθελαν τον Μόνχε να είναι αυτός που θα έπαιζε ως αριστερός χαφ κάνοντας μάλιστα, ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Κοστάντσο ήταν κάτω από τα δοκάρια, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ στην «καρδιά» της άμυνας, με τους Μανιάτη και Χολέμπας στα δύο άκρα της, δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα. Οι τρεις στα χαφ ήταν οι Μακούν, Ορμπάιθ, αμφότεροι με περισσότερο ανασταλτικό ρόλο και λίγο μπροστά τους ο Ιμπαγάσα επιφορτισμένος με επιτελικές αρμοδιότητες. Στις δύο πτέρυγες ο 47χρονος Ισπανός προπονητής των πρωταθλητών έβαλε τους Μιραλάς στα αριστερά και Αμπντούν στα δεξιά, ενώ αιχμή του δόρατος ήταν ο Τζεμπούρ.
Ο Ράφικ Τζεμπούρ αποθεώθηκε από τον κόσμο του Πανιωνίου, κατά την αλλαγή του, όμως δεν ήταν ο…μόνος, καθώς κάτι ανάλογο έγινε και με τον Άριελ Ιμπαγάσα.....
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ