19 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΑΡΑ .. ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ...

Ήρθε η ώρα του Θρύλου!
Η στιγμή για να μιλήσει η ψυχή και ο τσαμπουκάς των πρωταθλητών Ελλάδας και έτσι να πατήσουμε την Μπορούσια Ντόρτμουντ....
Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ φυσικά. 21.45. Ο Θρύλος υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, σε έναν αγώνα... ζωής και θανάτου!
Οι Πειραιώτες, δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από τους τρεις βαθμούς και οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα «παλέψουν» για να τα καταφέρουν. Όμως, δεν θα είναι μόνοι τους!
Στο πλάι τους, όπως πάντα άλλωστε, θα είναι και ο λαός του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να δώσει για ακόμη μια φορά βροντερό παρών. Οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και με τη φωνή τους θα προσπαθήσουν να ωθήσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας στη νίκη.
Οι οπαδοί του Θρύλου, ετοιμάζουν και μια… έκπληξη, αφού έχουν οργανώσει ένα κορέο που θα συζητηθεί. Όπως θα συζητηθεί απ’ όλη την Ευρώπη και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι ΓΑΥΡΟΙ. Όπως γίνεται πάντα!
 Παρά τις απουσίες, λόγω των τραυματισμών (Φέισα, Τοροσίδη, Φουστέρ), που αντιμετωπίζει η ομάδα οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και να τα καταθέσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Βάσκος προσανατολίζεται στην επιλογή της ακόλουθης ενδεκάδας, με τον Γιάννη Μανιάτη να είναι ο μοναδικός που δεν έχει αποφασιστεί οριστικά το αν θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Φράνκο Κοστάνσο, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα βρεθούν οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χοσέ Χολέμπας.  Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Φρανσουά Μοδέστο, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Η τριάδα των επιθετικών θα απαρτίζεται από τους Κέβιν Μιραλάς (αριστερά), Ραφίκ Τζεμπούρ (κέντρο) και Γιάννη Φετφατζίδη (δεξιά).   

Σε περίπτωση που ο προπονητής του Ολυμπιακού κρίνει πως ο Μανιάτης δεν είναι 100% έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς, στην θέση του θα ξεκινήσει ο Μοδέστο και αντί του Γάλλου στα χαφ θα βρεθεί ο Ζαν Μακούν.

Οι πιθανότητες να συμβεί, όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Έλληνα αμυντικό φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ