20 Οκτωβρίου 2011

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ....

Ο Ολυμπιακός πάτησε στο Καραϊσκάκη την Ντόρτμουντ με 3-1....
Ο Θρύλος γύρισε και με αποτέλεσμα στη Γερμανία μένει και συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός καθάρισε μάγκικα τη Ντόρτμουντ 3-1, έφτασε τους 3 βαθμούς στον 6ο όμιλο και μπήκε στο μεγάλο κόλπο. Χολέμπας (8'), Τζιμπούρ (40') και Μοδέστο (78') τα γκολ.
Οι γερμανικές ομάδες τον… πάνε τον Θρύλο και αυτός τις γλεντάει σε κάθε ευκαιρία. Τι κι αν ισοφάρισαν οι Γερμανοί σε 1-1; Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τις άφησαν περιθώρια να ψάξει κάτι περισσότερο και ο Θρύλος έκανε το 3-1 το οποίο κράτησε… ζωντανές τις ελπίδες των Πειραιωτών για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. ...
Για την διαχείριση του αγώνα από την ομάδα του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν γρήγορο με συνεχείς αντεπιθέσεις και των δύο ομάδων. Στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε συγκρατημένοι στην άμυνά μας και καταφέραμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να έχουμε «ξεκάθαρες» ευκαιρίες».
Όσον αφορά στο γεγονός πως οι Πειραιώτες στις τέσσερις φορές που έχουν υποδεχθεί γερμανική ομάδα μετρούν ισάριθμες νίκες και τις δύο τελευταίες με τον ίδιο στον πάγκο, τόνισε: «Όταν ξεκινάει το παιχνίδι δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Ξέρω πως οι Έλληνες είστε προληπτικοί. Θυμάμαι στο παιχνίδι με την Χέρτα παιζόταν και πάλι η πρόκριση και κερδίσαμε 4-0 και καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτά είναι καλά για να το συζητάμε μετά».
Αναφορικά με το γεγονός πως η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές και πόσο αυτή η νίκη δίνει χαρά στον κόσμο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, απάντησε: «Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και το ποδόσφαιρο είναι από τους λίγους τρόπους που μπορεί ο κόσμος να ξεφύγει. Χαιρόμαστε όταν οι φίλαθλοι έρχονται στο γήπεδο και τους δίνουμε χαρά. Θέλουμε να είναι χαρούμενος όταν βλέπει την ομάδα και να δείξουμε πως η ομάδα είναι ανταγωνιστική».
Τέλος για τους φιλάθλους, ανέφερε: «Είναι σημαντική η βοήθειά τους, καθλώς η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πολύ καλή».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ