23 Οκτωβρίου 2011

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ...

Θρύλος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το «ερυθρόλευκο» τρένο δεν σταμάτησε ούτε στη Ν. Σμύρνη και με μαέστρο τον Ιμπαγάσα καθάρισε στο ρελαντί τον Πανιώνιο 3-0. Τζιμπούρ (33', 68') και Μιραλάς (44') τα γκολ, που κράτησαν στην κορυφή τον Ολυμπιακό....
Τα 12 τέρματα με την φανέλα του Θρύλου έφτασε συνολικά σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ ο Ράφικ Τζιμπούρ από τον προηγούμενο Ιανουάριο που ήρθε στον Θρύλο με τα δύο γκολ, που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο και συνεχίζει ακάθεκτος να «τρομοκρατεί» με γκολ τις αντίπαλες εστίες.
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Με εμφανή τα σημάδια της ικανοποίησης στο πρόσωπό του από την εμφάνιση, αλλά και την γενικότερη εικόνα πρωταθλητή, που έδειξαν οι παίκτες του στο επιβλητικό 3-0 επί του Πανιωνίου παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ VALVERDE....
«Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δείξαμε επαγρύπνηση σ' όλους τους τομείς. Παρά το γεγονός ότι αργήσαμε λίγο να προηγηθούμε στο σκορ, στην συνέχεια απελευθερωθήκαμε και φτάσαμε με άνετο τρόπο στην νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βάσκου τεχνικού του Θρύλου για να συμπληρώσει: «Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Είχαμε πολλή υπομονή και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα τέρματα. Πολύ καλή πήγε, όμως και η άμυνά μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ακόμη:

Για το αν θα κριθεί το πρωτάθλημα στα ντέρμπι: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Σήμερα η ΑΕΚ έχασε από τον ΟΦΗ. Στον Εργοτέλη εμείς δυσκολευτήκαμε πολύ να κερδίσουμε. Για εμάς είναι δύσκολο να παίζουμε εκτός έδρας. Μέχρι να μπει το πρώτο γκολ είναι πάντα πολύ δύσκολα τα πράγματα, οπότε είναι νωρίς να κρίνουμε».
Για τη θέση του Χολέμπας στο γήπεδο: «Συνήθως παίζει στην άμυνα. Μπορεί να βοηθήσει και στις δύο θέσεις. Θέλουμε να τον προωθήσουμε λίγο μπροστά. Το κάναμε και πέρυσι, ενώ φέτος πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και ως αριστερό εξτρέμ».Για το πόσο κοντά είναι αυτή η εμφάνιση σε αυτό που θέλει αυτός να βλέπει στον Ολυμπιακό: «Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σήμερα ήταν το πιο δύσκολο ματς της εβδομάδας γιατί ερχόμασταν από ευρωπαϊκό ματς και πάντα οι παίκτες μπορεί να μην αποδώσουν το ίδιο. Σήμερα πήγαν πολύ καλά και είμαστε ικανοποιημένοι. Κάθε εβδομάδα έχεις καινούργια πρόκληση. Αυτήν την εβδομάδα είναι το ματς με τον ΟΦΗ».
Για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστούν οι παίκτες ψυχολογικά για το ματς με τον ΟΦΗ, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ: «Ήταν δύσκολο να γυρίσουμε στην ελληνική πραγματικότητα, όμως αυτό δε γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Πάντα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς μετά από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι πολύ γι' αυτούς κυρίως γιατί το άξιζαν».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ