27 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙ"ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Σε σούπερ κλίμα η προπόνηση της Δευτέρας στον Ολυμπιακό μετά την εξαιρετική εμφάνιση εναντίον του Αστέρα.
Η εκκίνηση της προετοιμασίας για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο (2/10, 17:15) στο Καραϊσκάκη δόθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/9) για τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να προπονούνται στο Ρέντη, με τον Μοϊσές Ουρτάδο να απέχει από το πρόγραμμα
Συγχαρητήρια από Βαλβέρδε....
Οι παίκτες εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την εμφάνιση του Σαββάτου και έλεγαν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και να κάνουν σερί νίκες μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ώστε να έχουν ένα βαθμολογικό προβάδισμα, ακόμη μεγαλύτερο από τον ένα βαθμό που υπάρχει τώρα στην επιστροφή του Ολυμπιακού μετά από 9 μήνες στην κορυφή της βαθμολογίας
Ο οπαδός του Ολυμπιακού που επέλεξε να περάσει το Σαββατόβραδο του στο Καραϊσκάκη, αλλά και όσοι στήθηκαν στις τηλεοράσεις τους το είχαν ανάγκη αυτό που είδαν... Το περίμεναν, το προσδοκούσαν.
Αντλούν δύναμη από τις εικόνες που έβγαλαν οι ερυθρόλευκοι. Για τον Ολυμπιακό μια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δεν μπορεί να αποτελεί σημείο αναφοράς, αλλά σε αυτή την χρονική περίοδο τα σημάδια που φάνηκαν στον φαληρικό ουρανό δίνουν το δικαίωμα για χαμόγελα. Φάνηκε ότι δεν πήγαν τζάμπα τα χρήματα του Μαρινάκη, αποδείχτηκε ότι αυτοί που πόνταραν στην εργατικότητα και στο σοβαρό προφίλ του Βαλβέρδε για το χτίσιμο της νέας ομάδας, κάτι ήξεραν. Το κυριότερο, οι φίλοι του Ολυμπιακού βρήκαν διέξοδο στα αδιέξοδα τους.
Σιγουριά για την εξέλιξη αυτής της ομάδας, που σε μερικά διαστήματα απόλαυσαν οι οπαδοί της, δεν μπορούμε να έχουμε. Το ταξίδι στο όνειρο μόλις τώρα ξεκίνησε, αλλά η επόμενη μέρα είναι λουσμένη στο φώς. Αυτή την λάμψη, την πίστη, δεν την διέθεταν οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια. Εξανεμιζόταν μέχρι που έμεινε η απογοήτευση.
Δεν ξέρω πόσο κομμάτια της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει να έχει ο Ολυμπιακός είδαμε το Σάββατο, αλλά αν υπολογίσουμε ότι ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ της πειραϊκής ομάδας, ο Βαλβέρδε μπορεί να περιμένει και τα ακόμα καλύτερα. Ο Ισπανός τεχνικός θα κατάλαβε ότι ειδικά στα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, είναι πολυτέλεια να παίζει με δυο αμυντικά χαφ. Ισως και να είναι αδικία αν έχεις παίκτη να δώσεις ρυθμό στην ομάδα, αυτό το έχει ο Ιμπαγάσα, να μένει στον πάγκο.
Ακούω πολλές φορές ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν έχουν θέση τα δεκάρια, οι παίκτες που μπορούν με ευχέρεια να αλλάξουν μια πάσα, να τροφοδοτήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν έχει ρόλο στο γήπεδο κάποιος με καλή τεχνική, με αίσθηση του χώρου.
Ο Βαλβέρδε προτίμησε από έναν κλασικό αμυντικό μέσο, τον Ουρτάδο, έναν παίκτη που είναι περισσότερο οχτάρι, παρά εξάρι. Όταν ο Ντουντού είναι στα καλά του, και ήταν το Σάββατο, ο Ολυμπιακός διαθέτει τον πιο μοντέρνο αμυντικό μέσο. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς. Ο Μπράβο θα βγει δέκα φορές περισσότερες σαν εξτρέμ από τον Χολέμπας. Ο Πάντελιτς θα βγάλει τον Ολυμπιακό από αδιέξοδες καταστάσεις. Όταν η άμυνα των αντιπάλων καταστρέφει τις επιθετικές προσπάθειες ο Σέρβος θα βάλει το γκολ. Με το κεφάλι, με το μπούτι, με το τακουνάκι. Θα βρει τον τρόπο.
Ο Ριέρα και ο Ρόμενταλ είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά μπορούν και οι δυο να δώσουν λύσεις στις πτέρυγες. Εχουμε την εντύπωση ότι όλοι όσοι κάναμε βιαστικές κρίσεις για τον Φουστέρ θα πρέπει να περιμένουμε. Εδειξε στοιχεία. Και αυτός και ο Μιραλάς. Η βραδιά του Σαββάτου ήταν για όλους και πιο πολύ για το πλάνο του Βαλβέρδε. Αυτό δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε. Διαθέτει αγωνιστικό σχέδιο ο Ολυμπιακός του Ερνέστο.
.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

25 Σεπτεμβρίου 2010

<< Ο Θρύλος είσαι εσύ >> Βαγγέλης Μαρινάκης

«Ο Ολυμπιακός (Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι) ενωμένος όσο ποτέ, προχωρά με σταθερά βήματα, στην υλοποίηση των στόχων του». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην πρώτη του τοποθέτηση στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να είναι δίπλα στην ομάδα, εξαλείφοντας όποια στοιχεία βίας υπάρχουν. Αναλυτικά, το εισαγωγικό σημείωμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:

«Φίλοι του Ολυμπιακού μας,

Σε νέα πορεία βρίσκεται από το καλοκαίρι η ομάδα που όλοι αγαπάμε, ο Ολυμπιακός. Κοινός στόχος μας, είναι να βρεθεί ο Θρύλος και πάλι στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να καθιερωθεί ανάμεσα στις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης.

Κλειδί για την επίτευξη του στόχου μας είναι η δική σας παρουσία και συμβολή, σε όλα τα επίπεδα, στην δουλειά που γίνεται τόσο από την Διοίκηση, όσο και από την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι τώρα η ομάδα μας, έχει δώσει εντός έδρας, τρεις επίσημους αγώνες για το Πρωτάθλημα και το Europa League, χωρίς την πολύτιμη συμβολή σας. Ο σημερινός είναι ο πρώτος αγώνας στον οποίο οι παίκτες, σας έχουν δίπλα τους και εσείς έχετε την δυνατότητα να τους παρακολουθήσετε από κοντά,

Πρώτο και βασικό λοιπόν κομμάτι της προσπάθειας που κάνουμε, για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που όλοι ονειρευόμαστε, είναι να εξαλείψουμε τα όποια φαινόμενα βίας – ακόμη και τα μεμονωμένα – τα οποία παρά τις εκκλήσεις μας, έχουν δημιουργήσει, μόνο προβλήματα, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ ξανά την τιμωρία της ομάδας μας. Αντίθετα πρέπει να την προστατεύσουμε, απομονώνοντας τον οποιονδήποτε προσπαθεί να την βλάψει, με τις ενέργειές του.

Ο Ολυμπιακός (Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι) ενωμένος όσο ποτέ, προχωρά με σταθερά βήματα, στην υλοποίηση των στόχων του. Ο Ολυμπιακός προχωρά στο μέλλον πραγματοποιώντας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την χώρα μας, επενδύσεις για την ομάδα του, στηρίζοντας παράλληλα με πράξεις την ανάπτυξη και την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος και κατ΄ επέκταση ολόκληρου του οικοδομήματος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θρύλος είσαι εσύ.
Βαγγέλης Μαρινάκης».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

«ετσι θέλουμε τον ολυμπιακο μαs»

Ο... διαστημικός Ολυμπιακός του πρώτου μέρους αποτελεί την ομάδα που θέλει να βλέπει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως άλλωστε και ο πιο απαιτητικός οπαδός του. Αν υπάρχει, άλλωστε, κάτι που έλειψε, αυτό ήταν μονάχα το δεύτερο γκολ στο διάστημα αυτό, αφού κατά τα άλλα ο Θρύλος τα είχε όλα!. «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε όλοι. Μπήκαμε με ένταση στο παιχνίδι, θέλουμε πάντα να βλέπουμε τέτοιου είδους παιχνίδι. Σίγουρα θέλαμε κι ένα γκολ για να είμαστε πιο ήρεμοι. Θέλαμε να σκοράρουμε ξανά και μόλις τα καταφέραμε ήμασταν πιο ήσυχοι. Άλλωστε, μετά απ’ το δεύτερο γκολ σταματάμε να πιέζουμε και να ξοδεύουμε τις δυνάμεις μας», τόνισε ο Βαλβέρδε, αμέσως μετά τη λήξη του ματς, στο μικρόφωνο της κρατικής τηλεόρασης..
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Χορταστική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε. Θυμίζοντας κατά πολύ την ομάδα που έριχνε «τεσσάρες» και «πεντάρες» στη Χέρτα και την Μπενφίκα στην πρώτη χρονιά του Βάσκου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, έχοντας όμως διαφορετικούς πρωταγωνιστές μοίρασε ουσία και υποσχέσεις στους περίπου 30 χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δουν το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στην 4η αγωνιστική της Super League. Αποτέλεσμα που στέλνει προσωρινά (;) τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ό,τι και να γράψεις έχοντας παρακολουθήσει αυτή την ποδοσφαιρική παράσταση είναι λίγο. Ακόμη και το κακώς ακυρωθέν τέρμα των φιλοξενούμενων στο 69' δεν μπορεί να σταθεί ως «μομφή» για το τελικό αποτέλεσμα μια και ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά καταιγιστικός.  Για την ιστορία και τη στατιστική και μόνο, μια και η ουσία είναι άλλη από το σημερινό ματς, ο Μάρκο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ στο 37', ο Φουστέρ με το πρώτο του τέρμα με την ερυθρόλευκη στο 62 έκανε το 2-0 και το ματς «κλείδωσε» με το αυτογκόλ του Φυτανίδη στο 72 '

Είναι μία από τις λίγες φορές που οι αριθμοί όχι απλά μαρτυρούν την αλήθεια, αλλά την αντιπροσωπεύουν κιόλας. Οι γηπεδούχοι είχαν συνολικά 26 προσπάθειες προς την εστία του Ντεγκρά, κάτι που σημαίνει ότι απειλούσαν τον Αστέρα σχεδόν κάθε... 3,5 λεπτά, με τον Αργεντινό να εξελίσσεται σε MVP των φιλοξενούμενων. Όλα τα λεφτά όμως ήταν η εμφάνιση του Ιμπαγάσα! Ο Αργεντινός γνήσιος... μαέστρος κατεύθυνε την ορχήστρα πασάροντας, κόβοντας, μοιράζοντας και δημιουργώντας κάθε τι καλό! Αξιοι συμπαραστάτες του οι Ριέρα και Ρόμενταλ που έκαναν ό,τι ήθελαν στις πτέρυγές τους, ενώ και ο Πάντελιτς αν δεν ήταν κάποιες φορές επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε σημειώσει πολλά περισσότερα από το ένα γκολ που έβαλε.

Κι όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που ήλθε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις, είχε μια από τις καλύτερες άμυνες και προσπάθησε όσο μπορούσε για να μη δεχθεί πολλά γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως. Αν και επαναλαμβάνουμε ας είναι καλά ο Ντεγκρά που είχε πάρα πολλή δουλειά. Ο διαιτητής Παμπορίδης που έδειξε απευθείας την κόκκινη κάρτα στον Μπαστία λίγο πριν το τέλος με τον Αργεντινό να είναι εριστικός κυρίως εναντίον του Ντουντού.
Ίσως μάλιστα να έπρεπε να είχε πάρει την άγουσα για τ' αποδυτήρια νωρίτερα. Ωστόσο στην περίπτωση της αποβολής του Μπαρτολίνι στο 61ο λεπτό μάλλον ο διαιτητής από το Κιλκίς λειτούργησε λανθασμένα, αν και θα μπορούσε να είχε αποβάλλει τον Αργεντινό αμυντικό λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αξια αναφοράς και η φάση που ζητά πέναλτι ο Μιραλάς που επίσης μοίρασε απλόχερα θέαμα...
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης...

Θαυμάσια η ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι περίπου 30 χιλιάδες φίλαθλοι που βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τα σημαιάκια που υπήρχαν σε κάθε κάθισμα να κυριαρχούν στην εικόνα.

19:34 Έναρξη της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Ολυμπιακού στη σέντρα...

2': Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό με τον Ιμπαγάσα να βγάζει μαγική κάθετη στον Ρόμενταλ τον Δανό να πασάρει στον επερχόμενο Φουστέρ και τον Ισπανό να σουτάρει δυνατά, αλλά ο Φυτανίδης σαν από μηχανής θεός έδιωξε σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτη.

8': Απειλή για την εστία του Ολυμπιακού με τον Αράς να σουτάρει κάτω από τα πόδια του Τοροσίδη και τον Νικοπολίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, το οποίο δεν απέφερε κάτι περισσότερο για τους φιλοξενούμενους.

11': Νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό όταν σε κομπίνα σε κόρνερ ο Ιμπαγάσα πάσαρε στον Ριέρα ο οποίος αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι σούταρε πάνω από το δοκάρι του Ντεγκρά.

13': Νέα σπουδαία μπαλιά του Ιμπαγάσα στον Ρόμενταλ με τον Δανό να πιάνει με το εξωτερικό απευθείας σουτ από τα δεξιά και τη μπάλα να περνά άουτ.

16': Η πίεση του Ολυμπιακού αποδίδει εκ νέου με τον Πάντελιτς να κλέβει τη μπάλα να περνά τον Μπαρτολίνι και να σουτάρει απευθείας με το δεξί, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αστέρα.

19': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, τη βλέπει ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος για μαρκάρισμά του στον Ριέρα. Στην εκτέλεση ο Ιμπαγάσα πάσαρε στον Ρόμενταλ που σούταρε δυνατά με τον Μπαρτολίνι να βάζει την προβολή και ν' απομακρύνει σε κόρνερ.

25': Θαυμάσιος συνδυασμός Ντουντού-Πάντελιτς με τον Βραζιλιάνο να ανατρέπεται λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και στον άξονα από τον Μπαρτολίνι που αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Το πολύ καλό φάουλ του Ριέρα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντεγκρά. Στην εξέλιξη και μετά από σέντρα του Μέλμπεργκ ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα δεν δυσκολεύτηκε ν' αποκρούσει.

30': Κίτρινη κάρτα στον Ιμπαγάσα που βιάστηκε να εκτελέσει φάουλ που κέρδισε ο Ολυμπιακός ξανά σε πολύ καλή θέση, σε μια φάση που οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν τη δεύτερη κίτρινη στον Μπαρτολίνι που σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι.

37-ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0. Μάρκο Πάντελιτς! Ο Αλμπερτ Ριέρα σέντραρε από τα δεξιά με τον Σέρβο να στράικερ να πιάνει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι τη μπάλα να χτυπά και στο κεφάλι του Μπαρτολίνι και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει, Ντεγκρά.

40': Νέα πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Φουστέρ από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής πάσαρε στον εφορμούντα Ρόμενταλ με τον Δανό να πιάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Αστέρα ν' αποκρούει πολύ δύσκολα με τα πόδια.

42': Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μπράβο να πιάνει μόνος του την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά τη σέντρα του Ρόμενταλ και την μπάλα να φεύγει άουτ.

45': Ανελέητο σφυροκόπημα από τους «ερυθρόλευκους» με τον Πάντελιτς να χάνει μεγάλη ευκαιρία πιάνοντας την κεφαλιά μόνος του μετά τη σέντρα του Ρόμενταλ με τη μπάλα να καταλήγει ξανά στα χέρια του Ντεγκρά.

20:19 Λήξη Α' ημιχρόνου. Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0.


20:34 Έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο...
Αλλαγή για τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο τεχνικός του Αστέρα αντικατέστησε τον Ρουμπίλ με τον Ουντότζι. Ουσιαστικά γίνεται πιο ορθολογικό το σύστημα των φιλοξενούμενων μια και ο Ουντότζι θα παίξει στην κορυφή και ο Μάρτινς θα μετατεθεί στη δεξιά πλευρά.
47': Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιμπαγάσα να πασάρει κάθετα στον Πάντελιτς τον Σέρβο να κοντρολάρει σωστά και να πιάνει το σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντεγκρά.

51': Δεύτερη απειλή από τον Αστέρα ξανά με δυνατό σουτ, αυτή τη φορά του Μπαστία με τον Νικοπολίδη να βρίσκεται ξανά στη σωστή θέση και ν' απομακρύνει.

56': Ακόμη μία μεγάλη επέμβαση του Ντεγκρά με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να διώχνει πολύ δύσκολα το σουτ του Ριέρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

59': Χαμένο τετ α τετ του Πάντελιτς με τον Ιμπαγάσα να πασάρει στον Φουστέρ, τον Ισπανό να τη δίνει αμέσως στον Σέρβο που από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε το δυνατό σουτ, ψηλά άουτ.

61': Αποβολή! Ο Αστέρας θα συνεχίσει με 10 παίκτες μια και ο διαιτητής Παμπορίδης απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπαρτολίνι που μάρκαρε άτσαλα τον Τοροσίδη.

62'-ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-0! Ο Φουστέρ με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τροφοδοτήθηκε στο φάουλ που αναφέραμε από τον Ριέρα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα του Αστέρα.

63': Από μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Μιραλάς στη θέση του Πάντελιτς και ο Πουλίδο σ' αυτή του Καρέρα.


67': Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μπαστία στον Ντουντού, με το διαιτητή Παμπορίδη να κιτρινίζει τον Αργεντινό.

69': Ακυρωθέν τέρμα για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Πουλίδο με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και το διαιτητή Παμπορίδη να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ στην περιοχή του Ολυμπιακού. Στην αντεπίθεση ο Μιραλάς με σπουδαία ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι από τον Ντεγκρά και προσπάθησε να τον πλασάρει στην κλειστή γωνία, αλλά ο Αργεντινός έδιωξε σε κόρνερ.

72'-ΓΚΟΛ: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0! Με αυτογκόλ του Φυτανίδη ο Ολυμπιακός διευρύνει το προβάδισμά του. Ο Ιμπαγάσα πάσαρε στον Ρόμενταλ, ο Δανός σέντραρε ο Ντεγκρά εξερχόμενος απέκρουσε με τις γροθιές η μπάλα βρήκε στο γόνατο του αρχηγού του Αστέρα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Αστέρα!

76': Ο Μιραλάς προσφέρει σπουδαίες φάσεις και χάνει ακόμη σημαντικότερες ευκαιρίες, με τον Ντεγκρά να του αρνείται ξανά την είσοδο στον πίνακα των σκόρερ.

77': Από μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Μοντέστο στη θέση του Παπαδόπουλου, με το διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού να ζητά την αλλαγή και τον Φορτούνη αντί του Αράς.

84': Αποθέωση για τον Ιμπαγάσα τη στιγμή της αλλαγής του. Ο Αργεντινός αντικαθίσταται από τον Φετφατζίδη.

89': Δεύτερη αποβολή για τον Αστέρα. Το δρόμο για τ' αποδυτήρια παίρνει και ο Μπαστία που αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός φάσης στον Ντουντού!
.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

24 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ.......ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΓΕΡΑ...

Δεν είχε εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού επέλεξε τους ίδιους παίκτες που είχε επιλέξει και για το ματς με τον Πανσερραϊκό..
Σεφτέ μπροστά στον κόσμο του θα κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την παράδοση με το μέρος τους, όμως δυσκολεύονται από τους Αρκάδες, οι οποίοι σε τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Ελλάδος, έχουν αποσπάσει μια ισοπαλία.

Να ικανοποιήσει τον κόσμο του και να συνεχίσει να βρίσκεται σε θέση ισχύος απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος είναι αήττητος της τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Τις τρεις φορές που έχουν βρεθεί οι δύο ομάδες αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δύο νίκες υπέρ τους, ενώ ένα ματς είχε λήξει ισόπαλο. 7-2 τα τέρματα υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Στα αξιοσημείωτα, ότι ο Βαλβέρδε είχε ντεμπουτάρει στο Ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα στις 30 Αυγούστου του 2008, το γεγονός πως για τέταρτη διαδοχική χρονιά η ομάδα της Τρίπολης κατεβαίνει με διαφορετικό προπονητή στον πάγκο (Κάμπος, Καρβαλάλ, Μάριο Γκόμες) και πρώτη φορά με Έλληνα τεχνικό.

Συγκεκριμένα, την 18άδα απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.
Στα της ενδεκάδας, ο Νικοπολίδης θα είναι στο τέρμα, ο Τοροσίδης στα δεξιά της άμυνας και ο Ραούλ Μπράβο στα αριστερά (τη θέση διεκδικεί και ο Χολέμπας), οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι οι στόπερ, στα χαφ θα είναι οι Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ (δεξιά), Ριέρα (αριστερά), προωθημένος ο Πάντελιτς και παίζεται μία θέση ανάμεσα στους Φουστέρ και Φετφατζίδη.
.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ

Με τον Μάρκο Πάντελιτς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 32’, ο Ολυμπιακό επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Πανσερραϊκού και έφτασε στους έξι βαθμούς. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τους «ερυθρόλευκους» με πιο σημαντική το δοκάρι του Φουστέρ στο 61’. Πίεσαν στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση. . Εκπλήξεις Βαλβέρδε, έξω 'Παπ' και Σουμπίνιο



Εκπλήξεις επιφύλασσε για μία ακόμη φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε όσον αφορά στην σύνθεση της αρχικής ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Μόισες Ουρτάδο πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο πλάι του Ντουντού, ενώ ο Φετφατζίδης προτιμήθηκε αντί του Ρόμενταλ, με τον Φουστέρ να αναλαμβάνει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς, σε ένα σύστημα 4-2-3-1. Την ίδια ώρα, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός τους «ερυθρόλευκους» Παπάζογλου και Σουμπίνιο για λόγους ηθικούς.



Κακός ρυθμός...



Αναγνωριστικού χαρακτήρα ήταν το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα και να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Ράντμαν. Η διπλή ζώνη άμυνας του Πανσερραϊκού, «αχρήστευε» ουσιαστικά τους χαφ των Πειραιωτών, οι οποίοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με ατομικές ενέργειες των Ριέρα και Φετφατζίδη.



Ο αγώνας συνέχισε να είναι… κακός και δίχως φάσεις για αρκετή ώρα και ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχιζαν να έχουν τη μπάλα στην κατοχή τους. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως είχαν την διάθεση να αμυνθούν και να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, κάτι που φάνταζε δύσκολο λόγω της καλή αμυντικής λειτουργίας των «ερυθρόλευκων».



Έσπασε το... ρόδι ο Πάντελιτς



Η πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε στο 22’ όταν και ο Ριέρα με ωραία κίνηση από το ύψος της περιοχής, έφερε τη μπάλα στο αριστερό, σούταρε στην κίνηση και ο Ράντμαν έπεσε στην δεξιά του γωνία, διώχνοντας σε κόρνερ. Η ενέργεια και η ευκαιρία του Ισπανού αφύπνισε και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους για να βάλουν ένα γκολ, κάτι που πέτυχαν εννιά λεπτά αργότερα με τον Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος φορ βγήκε στην πλάτη της άμυνα των Σερραίων, πέρασε με έναν περίεργο τρόπο τον Ράντμαν και με σουτ στην κενή εστία, έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτου, εν Ελλάδι, τέρμα.



Δεν ήρθε το... 0-2



Οι φιλοξενούμενοι, αφού πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο, που δεν ήταν άλλος από το να ανοίξουν το σκορ, συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν κοντά στο 2-0 σε τρεις περιπτώσεις με τους Ριέρα (39’), Φετφατζίδη (42’) και Πάντελιτς (44’), με τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους να ανήκουν ωστόσο στον Πανσερραϊκό, ο οποίος πίεσε την αντίπαλη εστία, σε μία προσπάθεια να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.



Την πρωτοβουλία οι Σέρρες



Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Φουστέρ για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ενώ από το 51’ και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου την πρωτοβουλία των κινήσεων, κράτησαν τη μπάλα στην κατοχή τους και προσπάθησαν να πιέσουν την αντίπαλη εστία. Στο 55’ ο Νικοπολίδης απομάκρυνε δύσκολα τη μπάλα σε φάουλ του Λεοζίνιο, στην πιο σημαντική ευκαιρία των Σερραίων που συνέχισαν να πιέζουν χωρίς κάποιο κέρδος.



Φρεσκάρισμα με Ρόμενταλ



Στο μεταξύ ο Βαλβέρδε αντικατέστησε στο 60’ τον Μάρκο Πάντελιτς με τον Κώστα Μήτρογλου σε μία προσπάθεια να φρεσκάρει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, ενώ στο 69’ πέρασε στο παιχνίδι και τον Ρόμενταλ αντί του Φετφατζίδη. Η είσοδος του Δανού στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε… πνοή στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι άρχισαν και πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα «καρέ» του Ράντμαν με τον Φουστέρ στο 71’ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και τον Μήτρογλου στο 83’ να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή.



Πίεση χωρίς αποτέλεσμα...



Τα τελευταία λεπτά του αγώνα κύλησαν με τους γηπεδούχους να είναι στην επίθεση και να κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια, την ώρα που όλοι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν οπισθοχωρήσει περιμένοντας καρτερικά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου.



Ικανοποιημένος από το πρώτο «διπλό» του Ολυμπιακού στην επαρχία, εμφανίστηκε ο Βαλβέρδε.





Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην επίτευξη του πρώτου γκολ το οποίο διευκόλυνε την ροή του αγώνα για τον Πειραϊκό σύλλογο.





Αναλυτικά οι δηλώσεις Βαλβέρδε:



«Είναι δύσκολο να κερδίζεις σε τέτοιες έδρες. Το είδαμε και χθες με τον ΠΑΟ. Αν βάλεις πρώτος γκολ, το παιχνίδι στη συνέχεια γίνεται πιο εύκολο.Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε ευκαιρίες, μετά το γκολ που πετύχαμε αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε ένα δεύτερο για να διώξουμε το άγχος.»





Οι συνθέσεις:



Πανσερραϊκός (Ντ. Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι, Πάμπλο Αμο, Κάστρο, Γεωργιάδης (83' Γεωργιάδης), Μπέλιτς, Βρούτσινα, Μαβένε, Λεοζίνιο (76' Τάντιτς).



Ολυμπιακός (Ε. Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Πάντελιτς (60' Μήτρογλου), Φετφατζίδης (69' Ρόμενταλ), Φουστέρ (84' Ιμπαγάσα), Χολέμπας, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Τοροσίδης, Ριέρα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

18 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League. O προπονητής των "ερυθρολεύκων" για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δε συμπεριέλαβε τους Ζαουάντ Ζαϊρί και Κρίστιαν Νέμεθ στην 19αδα για διαφορετικούς λόγους Στις Σέρρες θα ταξιδέψει κανονικά, ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος, όμως, δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, λόγω των ενοχλήσεων στην αριστερή φτέρνα.Ωστόσο το αν ξεκινήσει ο Καταλανός αμυντικός χαφ στην 11αδα θα ξεκαθαρίσει πιθανόν λίγο πριν την αναμέτρηση

Με Πάντελις και Ρόμενταλ



Με βάση όσα έδειξε ο Βαλβέρδε στις τελευταίες προπονήσεις , θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Μάρκο Πάντελιτς, ενώ στα δεξιά θα βρίσκεται ο Ντένις Ρόμενταλ, στο ντεμπούτο και των δύο στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσεραϊκό:
Αντώνης Νικοπολίδης, Ούρκο Πάρντο, Βασίλης Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φρανσουά Μοδέστο, Χοσέ Χολέμπας, Όλοφ Μέλμπεργκ, Μοϊσές Ουρτάδο, Ντουντού Σεαρένσε, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κέβιν Μιραλάς, Ντένις Ρόμενταλ, Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ, Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσεραϊκό:
Αντώνης Νικοπολίδης, Ούρκο Πάρντο, Βασίλης Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φρανσουά Μοδέστο, Χοσέ Χολέμπας, Όλοφ Μέλμπεργκ, Μοϊσές Ουρτάδο, Ντουντού Σεαρένσε, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κέβιν Μιραλάς, Ντένις Ρόμενταλ, Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ, Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

12 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του από την πρώτη αγωνιστική και στο ματς με τον Ηρακλή στο «Καυτατζόγλειο» τονίζοντας ότι θέλει διαιτησίες 50-50. Ωστόσο, χθες πέρασε στην επίθεση, μια και είχε κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή σε αυτό το θέμα.
«Έγινε έγκλημα!»

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Και όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Θεσσαλονίκης, τα ψέματα τελείωσαν! Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «έγκλημα» αυτό που συντελέστηκε απ’ τον Δαλούκα στο Άρης-Παναθηναϊκός, ένα «έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά της χώρας»!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρινάκη:




"Δυστυχώς σήμερα στη Θεσσαλονίκη διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας. Όλοι εμείς, βγήκαμε καθαρά εδώ και δύο μήνες, ξοδέψαμε χρήματα και χρόνο για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Κάναμε, όμως, ένα λάθος.







Για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει πρώτα να το ξεβρωμίσουμε από ένα παρακράτος, με διαιτητές και παράγοντες, που μεγαλούργησε πέρυσι και συνεχίζει να μεγαλουργεί από τη 2η αγωνιστική όπως έκανε και στην 1η. Σήμερα, έχουμε τρεις βαθμούς, αν και έπρεπε να έχουμε έξι. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις και έπρεπε να έχει δύο. Υπάρχει διαφορά τεσσάρων βαθμών.







Το αποψινό ήταν μεγάλο έγκλημα και δεν έχω ακούσει τον κ. Κόντη (σ.σ. παράγοντας του Άρη) και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταδικάσουν αυτά που έγιναν σήμερα στη χώρα μας. Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξυπνήσουμε. Τα ψέματα τελείωσαν. Κανείς δεν θα παίξει ξανά με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και γενικότερα τον ελληνικό λαό.







Ο κ. Δαλούκας, όπως και πολλοί άλλοι Δαλούκες, πρέπει σήμερα να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στο καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0

Νίκη στο ρελαντί για τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας στο άδειο Καραϊσκάκη για τη 2η αγωνιστική της Superleague, παίρνοντας έτσι το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μέλμπεργκ στο 29' και ο Ριέρα στο 86' τα τέρματα των ερυθρόλευκων.

9' Σέντρα του Ιμπαγάσα από αριστερά, κεφαλιά του Τοροσίδη η μπάλα πάνω από την εστία του Κωνσταντόπουλου.



10' Κόρνερ του Επστάιν, δυνατή κοντινή κεφαλιά από τον Παρασκευαΐδη με το Νικοπολίδη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.



17' Μακρινό σουτ του Αβραάμ Παπαδόπουλου με την μπάλα να περνάει άουτ.



28' Όμορφη ατομική ενέργεια από τον Ριέρα ο οποίος επιχειρεί το διαγώνιο σουτ με τον Κωνσταντόπουλο να απομακρύνει.



29' Γκολ: Κόρνερ του Ιμπαγάσα κεφαλιά από τον αφύλαχτο Μέλμπεργκ ο οποίος νικάει τον Κωνσταντόπουλο και κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό.



38' Σουτ του Μήτρογλου από πλάγια θέση με τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.



43': Ο Ιμπαγάσα συνεργάζεται με τον Φουστέρ, το σουτ του δεύτερου όμως κοντράρει στον Δημήτρη Ιωάννου και καταλήγει κόρνερ.



49' Σουτ του Ριέρα με τον Κωνσταντόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.



82' Ο Φετφατζίδης σουτάρει μέσα από την περιοχή με τον Κωνσταντόπουλο να αποκρούει και πάλι.



86' Γκολ: Πρώτο γκολ του Ριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού με τον Ισπανό να πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Φετφατζίδη, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.



88' Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Φετφατζίδη να πλασάρει και τον Κωνσταντόπουλο να μπλοκάρει.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Χοσέ Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Αλμπερτ Ριέρα, Αριελ Ιμπαγάσα (79' Ντένις Ρόμενταλ), Γιάννης Φετφατζίδης, Νταβίντ Φουστέρ (64' Σεαρένσε Ντουντού), Μοϊσές Ουρτάδο, Κώστας Μήτρογλου (46' Κέβιν Μιραλάς)



Κέρκυρα:

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Παρασκευαϊδης, Δημήτρης Κοντοδήμος, Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, Δημήτριος Ιωάννου , Ακης Στολτίδης (46' Ζοζέ Ντε Καρβάλιο Φλαβίνιο), Γιώργος Μακρής, Ντένις Επσταϊν (61' Ανδρέας Λαμπρόπουλος), Δημήτρης Γιάντσης (46' Ηλίας Ιωάννου), Χρήστος Καλαντζής, Βερονέζι Γκουστάβο



Το film του αγώνα29'Σκοράρει ο Μέλμπεργκ46'Πέρασε στον αγώνα ο Μιραλάς46'Αντικαταστάθηκε ο Μήτρογλου46'Πέρασε στον αγώνα ο Φλαβίνιο46'Αντικαταστάθηκε ο Στολτίδης46'Πέρασε στον αγώνα ο Ιωάννου46'Αντικαταστάθηκε ο Γιάντσης58'Κίτρινη κάρτα ο Ιωάννου 61'Πέρασε στον αγώνα ο Λαμπρόπουλος61'Αντικαταστάθηκε ο Επσταϊν64'Πέρασε στον αγώνα ο Ντουντού64'Αντικαταστάθηκε ο Φουστέρ65'Κίτρινη κάρτα ο Καλαντζής71'Κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος79'Πέρασε στον αγώνα ο Ρόμενταλ79'Αντικαταστάθηκε ο Ιμπαγάσα86'Σκοράρει ο Ριέρα
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ