27 Φεβρουαρίου 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ....ΑΝΤΕ ΕΙΑ....

Σαν τελικούς αντιμετωπίζουν τα επτά παιχνίδια που έχουν μείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό, με πρώτο αυτόν την Κυριακή (27/02, 19:30) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Βαγγέλης Μαρινάκης, Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά παίκτες των «ερυθρόλευκων» θέλουν μόνο νίκες για να αποδείξουν την ανωτερότητα τους παρά το γεγονός ότι με τρεις νίκες θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο. Βέβαια, ο καλύτερος κριτής είναι το γήπεδο και εκεί θα κληθούν να δώσουν τις απαντήσεις τους.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, άλλη ενδεκάδα από αυτή που είχε στο μυαλό του θα παρατάξει τελικά στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τους «κυανέρυθρους» ο «Τσινγκούρι», μετά τον τραυματισμό του Όλαφ Μέλμπεργκ στην προπόνηση του Σαββάτου....
Ο Βάσκος τεχνικός σκέφτεται να γυρίσει πίσω στην άμυνα τον Φρανσουά Μοντέστο και να περάσει στην θέση του τον Ντουντού Σεαρένσε και πλέον δύσκολα θα ξεκουράσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα.




Το σύστημα του Ολυμπιακού θα είναι για άλλη μια φορά το 4-4-1-1. Ο Πάρντο θα είναι ο βασικός γκολκίπερ και μπροστά του στην άμυνα θα έχει από δεξιά προς τα αριστερά τους Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο ή Ποτουρίδης και Χολέμπας.



Αμυντικό χαφ θα ξεκινήσει ο Μοντέστο (αν δεν παίξει στην άμυνα) ή Ντουντού, με τον Ιμπαγάσα μπροστά του στο κέντρο. Δεξί χαφ θα είναι ο Μιραλάς και αριστερό ο Ριέρα ή ο Ζαϊρί. Κρυφός κυνηγός θα είναι ο Φουστέρ και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ουρτάδο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ