4 Φεβρουαρίου 2011

ZIOVANNI SILVA DE OLIVEIRA.... MUITOS ANOS DE MAGIA....OBRIGADO POR QUE NOSSAS OFERTAS....SEMPRE NO PORTO....

Τα 39α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο μεγάλος «Ζίο»,. Ο Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, όπως είναι το πλήρες όνομα του κορυφαίου Βραζιλιάνου που ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Θρύλου με τις ζογκλέρικες ενέργειες, τις επινοήσεις του το εκπληκτικό ποδοσφαιρικό του ταπεραμέντο και τα απίστευτης ομορφιάς γκολ που πέτυχε, ένα ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών του Ολυμπιακού και το κυριότερο, δέθηκε πολύ γρήγορα με τη ιδέα που λέγεται Θρύλος!

Τζιοβάνι Σιλβα Ντε Ολιβέιρα....Ο "Τζιο", ο "Ζιο", ο "μάγος", όπως βαφτίστηκε εδώ στην Ελλάδα, προσέφερε απλόχερα 6 χρόνια μαγείας. 5 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, άλλο ένα κλεμμένο, δεκάδες πανέμορφα γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, απίστευτες επινοήσεις και κινήσεις, μαγικές ασίστ, συγχώρεση, Αγία Γραφή και... εκρήξεις. Αυτός είναι ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέϊρα, ο ποιοτικότερος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Τζιοβάνι, που αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα στις 8 Ιουλίου του 1999, ερχόμενος στη Ελλάδα στα 27 του χρόνια και στο απόγειο της καριέρας του και όχι στα … 30φεύγα, όπως κάποιοι άλλοι, από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα» κέρδισε τις καρδιές των εκατομμύρια πιστών οπαδών του Ολυμπιακού και αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει την τιμημένη φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.



Στα έξι χρόνια που τίμησε την ένδοξη φανέλα του Θρύλου ο Τζιοβάνι κέρδισε τα πάντα. Τίτλους (5 πρωταθλήματα- 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 1 Κύπελλο 2005), αναγνώριση, διακρίσεις, μα πάνω απ’ όλα την αγάπη και την απεριόριστη εκτίμηση από τους οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι θα τον έχουν πάντοτε στην καρδιά τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ