30 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ....

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έκανε σήμερα  ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 1-0 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου του τοπικού Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έπαιξαν αρκετά καλά κατά διαστήματα και πήραν τη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που φέτος έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό «φίλων κι εχθρών»…
Το γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 19ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να προσθέσει ο Ολυμπιακός ακόμα τρεις βαθμούς στο… σακούλι του και να «κόψει τα πόδια» των διωκτών του, οι οποίοι βλέπουν ότι οι Πειραιώτες δεν… σκοντάφτουν πουθενά........  + 7 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .....
Διατηρώντας το απόλυτο στην επαρχία (όπως και στο «Καραϊσκάκης»), χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε και από τον Βόλο επικρατώντας με 1-0 του … συνονόματου του, και αύξησε εκ νέου την απόσταση από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς.



Διοργάνωση: Σούπερ Λιγκ



Αγωνιστική: 20η



Αγώνας: Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός



Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο



Η εικόνα της αναμέτρησης:







Πετυχαίνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη του τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στην επαρχία ο Ολυμπιακός αποσπάστηκε επτά βαθμούς από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στην μάχη του Πρωταθλήματος και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Όμως για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να φύγει με το διπλό από τον Βόλο κόντρα στον επικίνδυνο Ολυμπιακό και να πετύχει την δεύτερη νίκη του φέτος απέναντι στους Βολιώτες, οι οποίοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν εις διπλούν την ΑΕΚ αλλά και τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ.



Αρχικά, πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι έψαχναν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή ώστε να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Πάρντο και να αιφνιδιάσουν τους πρωτοπόρους του φετινού Πρωταθλήματος. Ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να δημιουργήσουν μία υποψήφια φάσης στο 10’ όταν ο Μπρέσκα έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια ο Μπρέσκα βρέθηκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή όμως τελευταία στιγμή κόπηκε από τον Μπράβο.



Κάπου εκεί όμως άρχισε η αντεπίθεση των Πειραιωτών οι οποίοι με κινητήριο μοχλό, για ακόμα ένα ματς, τον Ιμπαγάσα κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Γιακούποβιτς όπως στο 13’ όταν ο Μιραλλάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή έπειτα από φάουλ του Ιμπαγάσα όμως το σουτ του από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ. Αυτή η φάση όμως στην ουσία λειτούργησε ως προειδοποίηση για τους γηπεδούχους, αφού έξι λεπτά αργότερα ήρθε η λύτρωση για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Συγκεκριμένα στο 19’ ο Ριέρα με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των Βολιωτών από τα αριστερά και ξεφεύγοντας από τους αντίπαλους αμυντικούς σέρβιρε έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Φουστέρ, με τον δεύτερο να δέχεται το «δώρο» του συμπατριώτη του και να στέλνει την μπάλα να «αναπαυτεί» στα δίχτυα του Γιακούποβιτς για το 0-1. Γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα από τους, περίπου, 10.000 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.



Στην συνέχεια αναμενόμενα οι Πειραιώτες αφού πέτυχαν αυτό που ήθελαν κατέβασαν ρυθμό με αποτέλεσμα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη να πάρουν την κυριαρχία στον χώρο του κέντρου όμως δεν κατάφερναν να φτάσουν μπροστά από την εστία του Πάρντο με αξιώσεις. Ωστόσο στο 38’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μόνχε να βρίκσει τον Μπρέσκα μέσα στην περιοχή όμως την κεφαλιά του δεύτερου έσωσε εύκολα ο Πάρντο. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα η ομάδα της Μαγνησίας έφτασε και πάλι κοντά στο πολυπόθητο γκολ όμως η αναστάτωση που προκλήθηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, άνηκε και εκείνη στον Ολυμπιακό Βόλου με τον Σολάκη να πιάνει την κεφαλιά προ του Πάρντο όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.



Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε ακόμα περισσότερο με τους Βολιώτες να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης και τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 50’ ο Ριέρα θα μπει με αξιώσεις μέσα στην περιοχή του Γιακούποβιτς, το σουτ του Ισπανού όμως έφυγε έσωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων και ο Πάντελιτς στην επαναφορά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η πίεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ένα λεπτό αργότερα ο Φουστέρ να χάσει την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Μιραλλάς θα τον βγάλει μόνο του φάτσα με το 0-2, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε έφυγε η μπάλα ελάχιστα έξω.



Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι να ανακτήσουν και πάλι την κυριαρχία και αυτό 65’ θα φτάσουν μία ανάσα από την ισοφάριση με τον Μπρέσκα να μπαίνει επικίνδυνα μέσα στην περιοχή όμως το σου που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια οι συνεχόμενες αλλαγές από τους δύο προπονητές «μούδιασαν» τον ρυθμό του αγώνα με τον Τζεμπούρ, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Πάντελιτς, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, ούτε καν στην φάση του 80’ όταν βρέθηκε μόνο του απέναντι στον Γιακούποβιτς όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έσωσε και πάλι. Έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος αφού οι Θεσσαλοί δεν απείλησαν καθόλου ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα άμα ο Χόλεμπας στις καθυστερήσεις ήταν πιο προσεκτικός και κατάφερνε να σκοράρει σε φάση τετ α τετ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ