23 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ....ΚΑΙ Η ΑΡΚΑΔΙΑ....

Στα χρώματα του Θρύλου ντύνεται την Κυριακή η Τρίπολη, με τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας που θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της, να προσέχει τις… κακοτοπιές.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τον δωδέκατο παίκτη του! Οι οπαδοί του Θρύλου θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη και καλούνται να αποφύγουν τις… τρικλοποδιές.
Ο κόσμος του Θρύλου το έχει πάρει το μήνυμα και έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Άλλωστε, αυτό συζητήθηκε και στη συνάντηση των οργανωμένων με τον νυν και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, τους κυρίους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σωκράτη Κόκκαλη........Η συμπεριφορά των οπαδών των "ερυθρολεύκων" είναι υποδειγματική, έτσι κι αλλιώς, από την αρχή της χρονιάς, αφού κανείς δεν μπορεί να τους καταλογίσει τίποτα μεμπτό και στόχος είναι να συνεχιστεί αυτό.Ειδικά από τη στιγμή που τα επόμενα ματς είναι πολύ κρίσιμα και πλησιάζει και το ντέρμπι, ο Ολυμπιακός θέλει να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με κλείσιμο της εξέδρας.

Αν αναλογιστεί κάποιος και ότι στα επόμενα εντός έδρας ματς συμπεριλαμβάνεται και το ντέρμπι με την Αλογοτροφή, τότε η προσοχή πρέπει να είναι… διπλή! Τόσο σε αυτό το ματς, όσο και στο επόμενο φυσικά στον Βόλο.
Όπως και να έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πάει ήδη μία φορά στην εφετινή αγωνιστική περίοδο στην Αρκαδία και τώρα θα ξαναβρεθεί για να στηρίξει την ομάδα να πάρει τη νίκη και να την πανηγυρίσουν όλοι μαζί............
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ