15 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΘΟΣ-ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ-ΤΙΜΗ-ΔΟΞΑ......= ΘΡΥΛΟΣ.....

Μπαλάρα, τρελός ρυθμός και νίκες με πολλά γκολ. Αυτό… γουστάρει να βλέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού, γι’ αυτό τον λόγο «χτίστηκε» αυτή η ομάδα το καλοκαίρι και αυτό παρουσίασε, έστω και για ένα ημίχρονο, στη νίκη (4-2) επί του Πανσερραϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι», ήταν κάκιστοι στο πρώτο μέρος, όμως, στην επανάληψη… ξεσάλωσαν, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μάρκο Πάντελιτς και Άλμπερτ Ριέρα, κατά κύριο λόγο, αλλά και τους Φετφατζίδη, Ζαϊρί.
Οι δύο πρώτοι, όμως, ήταν αυτοί που πήραν τους «ερυθρόλευκους» από το χέρι και… έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στο +8 από τον δεύτερο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό...
Το πρώτο ημίχρονο, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν προϊδέαζε για το τι θα επακολουθήσει. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και του έλειπαν οι εμπνεύσεις, αλλά και η γενικότερη παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα στον χώρο του κέντρου.



Έτσι προσπαθούσε να «χτυπήσει» από τα άκρα και κυρίως από την δεξιά πλευρά, όμως, δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους. Τα πράγματα, μάλιστα, φάνηκε να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, όταν στο 24΄ αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Κέβιν Μιραλάς.



Από την άλλη πλευρά, οι Σερραίοι έδειχναν… σχέδιο, σιγουριά στο παιχνίδι τους και ήξεραν πότε και πώς να… παγώσουν τον ρυθμό, έτσι ώστε να μην κινδυνέψουν. Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει και το σκορ, καθώς στο 21΄ είχαν την μεγάλη ευκαιρία με τον Γεωργιάδη, ο οποίος αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Πάρντο.



Τρελός ρυθμός και ανατροπές…



Στην επανάληψη τα πάντα ήταν διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας «ανεβασμένους» τους Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Ριέρα και Πάντελιτς κυνήγησε το γκολ και δεν άργησε να το πετύχει με τον Σέρβο επιθετικό (53΄).



Οι φιλοξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν και μέσα σε ένα τρίλεπτο έφερε τα πάνω-κάτω, με τον Γεωργιάδη να ισοφαρίζει αρχικά (64΄) με πέναλτι και στη συνέχεια (66΄) να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.



Η… απάντηση των Πειραιωτών, όμως, δεν άργησε να έρθει. Ο Ριέρα έφερε ξανά το ματς στα ίσια με πέναλτι του Ριέρα στο 70΄, ο Βαλβέρδε τα… έπαιξε όλα για όλα βάζοντας τον Ρόμενταλ στη θέση του Γκαλίτσιου, για να παίξει όλη την δεξιά πλευρά και δικαιώθηκε.



Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το παιχνίδι σε… πολιορκία και τελικά το αμυντικό… κάστρο που είχαν «χτίσει» οι Σερραίοι έπεσε στο 85΄, χάρη στο δεύτερο γκολ του Πάντελιτς. Γκολ που προήλθε από ασίστ του Ρόμενταλ και έκανε τον Βαλβέρδε να χαμογελάει για το ρίσκο που πήρε.



Κι επειδή ο Ριέρα… ζήλεψε τα δύο γκολ του συμπαίκτη του, αλλά και του Γεωργιάδη, ο Ισπανός ήταν αυτός που «σφράγισε» την νίκη του Ολυμπιακού, διαμορφώνοντας στο 89΄ το τελικό 4-2 με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ