7 Ιανουαρίου 2011

ΘΡΥΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ......

Στο κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού, αλλά και στον μοναδικό κόσμο αυτού του συλλόγου, στάθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του, στο περιθώριο επίσκεψης αντιπροσωπείας παικτών στο νοσοκομείο Τζάνειο.

Ο Αβράμ, μαζί με τους Φουστέρ, Πάρντο, αλλά και τον Νίκο Καραχάλιο πήγαν στον πέμπτο όροφο, όπου νοσηλεύονται μικρά παιδιά.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αργότερα δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Δώσαμε χαρά σε μικρά παιδιά και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αγώνα με την Κέρκυρα, τονίζοντας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να εμφανιστούμε καλοί στον αγωνιστικό χώρο γιατί η Κέρκυρα είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να πάρουμε 3 πολύτιμους βαθμούς".



Τέλος, δεν ξέχασε τον κόσμο. Κάθε άλλο! «Και πέρσι που δεν πήγαινε καλά η ομάδα ο κόσμος τη στήριζε, όπως κάνει και στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτό είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ