8 Ιανουαρίου 2011

IBAGAZA... O Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο αλλά και πως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα για να χαρακτηριστεί απόλυτο φαβορί, εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ότι με τον Ηρακλή» είπε για το ματς με την Κέρκυρα ο «Κάνιο».....

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα και να προχωρήσουμε παρακάτω. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ότι στο ματς με τον Ηρακλή. Ξέρουμε τι μας περιμένει, όμως επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες που δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή μας και έτσι θα έχει περισσότερες επιλογές για να κατεβάσει την ιδανική ενδεκάδα».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε στην πρώτη θέση όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Απομένουν αρκετές αγωνιστικές. Είμαστε ήρεμοι και έχουμε το αβαντάζ. Ξεκίνησε ο νέος χρόνος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».
Για το ματς με τον Ηρακλή: «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά από την πλευρά μας. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν είχαμε ρυθμό. Αυτοί χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, δημιουργούσαν κινδύνους βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις από λάθη δικά μας. Πάνω από όλα όμως μετράνε οι τρεις βαθμοί και γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι».
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ