25 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ....ΚΟΥΠΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο πλαίσιο κοπής της πίτας των ακαδημιών των «ερυθρόλευκων» πέραν από την αναφορά του στον ταλαντούχο μέσο του Αστέρα Τρίπολης κατέστησε σαφές ότι  στόχος του είναι το χτίσιμο μιας ομάδας που θα αποτελείται κυρίως από παίκτες που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, καθώς όπως εξήγησε «θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή», για να προσθέσει:
«Χθες βράβευσα δύο δικά μας παιδιά (σ.σ. Φετφατζίδη, Ποτουρίδη),  αλλά και τον Φορτούνη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας. Δυστυχώς τώρα δεν είναι κοντά μας, αλλά σύντομα θα είναι».....«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ με τα παιδιά και τους γονείς τους. Χθες βράβευσα τρία παιδιά. Τα δύο που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και παίζουν στην πρώτη ομάδα μας και τον Φορτούνη που ίσως να είναι μαζί μας σύντομα. Επιτυχία θεωρώ να είναι σε λίγα χρόνια να βραβεύσω έξι-επτά παιδιά που θα είναι από τις ακαδημίες και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή. Ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε τις ακαδημίες και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Το σύστημα που θα παίζει η πρώτη ομάδα θα ακολουθούν και οι ακαδημίες και οι προπονητές - γυμναστές της πρώτης ομάδας θα είναι και στις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια»
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ