17 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ...ΒΑΖΕΛΟΙ....

Χθες όλοι είδαν ξεκάθαρα ποιος είναι ο βάζελος. Το είδαν στο γρασίδι, το είδαν στα σφυρίγματα, το είδαν με τις εξωγηπεδικές «παρεμβάσεις» των ανθρώπων του.

Στο γήπεδο είδαμε αυτό που ξέρει ήδη όλη η Ελλάδα. Μια ομάδα για πέταμα, που στηρίζεται σε δύο πράγματα για να συνεχίζει να ψευτοκαταδιώκει την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας: τον Σισέ και τους διαιτητές.
Που σας χάνουμε, που σας βρίσκουμε, στο κουτί με τα παράπονα είστε, φτιάχνοντας σενάρια επί σεναρίων για την νέα παράγκα και τις «μεθοδεύσεις» τους Βαγγέλη Μαρινάκη. Τέτοιο πέναλτι όμως σαν το χθεσινό, ή σαν το ανέκδοτο του Βύντρα στον πρώτο γύρο με τον Άρη, ούτε πήραμε, ούτε θα πάρουμε και χαίρομαι για αυτό.
 «Παρεμβάσεις» επίσης σαν την χθεσινή του παλιού γνωστού «καπετάνιου», δεν θα δείτε βαζέλια μου από τον Μαρινάκη. Γιατί ενώ ο «καπετάνιος» δρα όπως ξέρουν να δρουν όλα τα βαζέλια, δηλαδή με πρακτικές που παραπέμπουν μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, ο Μαρινάκης απλά εκφράζει την άποψη του δημόσια, προστατεύοντας την ομάδα στην οποία έχει επενδύσει. Ο ένας κινείται νόμιμα και με βάση τα δικαιώματα που έχει, ο άλλος κινείται με βάση την παλιά «χούντα» του Παναθηναικού που όλοι θυμόμαστε.



Αυτοί όμως είστε βαζέλια. Και αυτοί θα είστε πάντα. Μια ομάδα γκρίνιας, μίρλας και λαμογιάς. Στο μυαλό σας, ο μεγάλος κακός λύκος είναι πάντα ο Ολυμπιακός, ενώ στην πραγματικότητα το πραγματικά σάπιο στο ελληνικό πρωτάθλημα είστε εσείς.



Εμείς, είτε το θέλετε είτε όχι, τις κούπες μας τις παίρνουμε όπως πρέπει. Με μπάλα και μαγκιά ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου.



Εσείς θέλετε να κλέβετε και να παίρνετε ό,τι βρείτε με όποιο ανέντιμο τρόπο μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους.



Για αυτό όμως εμείς είμαστε Πειραιώτες και εσείς πουθενάδες.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ