30 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ........Ο Θρύλος είναι παντού και ανήκει στον κόσμο του,,,,

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης παραβρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.Ε.Φ.Ο. Βόλου και μιλώντας στους παρευρισκόμενους, τόνισε πως ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» είναι παντού.
«Απόψε είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι στο Βόλο, καθώς ήμουν εδώ και πριν από 28 χρόνια, όταν η ομάδα μας κέρδιζε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στον αγώνα μπαράζ και κατακτούσε το Πρωτάθλημα. Ήμουν 15 χρονών και με είχε φέρει ο πατέρας μου, που ήταν τότε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας.Σήμερα είμαι και πάλι εδώ, ως πρόεδρος της Π.Α.Ε. για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου....... Ο κ. Μαρινάκης συνέχισε αναφερόμενος στην μαζική παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας στο κυριακάτικο παιχνίδι:

«Πιστεύω ότι αύριο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με την μεγάλη και ειρηνική μετακίνηση τους στο Βόλο θα αποδείξουν για άλλη μια φορά σε αγώνα εκτός έδρας, πως ξέρουν να σέβονται και τους κατοίκους σε κάθε πόλη της χώρας που μας φιλοξενεί και να συμπαρίστανται στην ομάδα μας πάντα με τον σωστό τρόπο και να την βοηθούν να φτάνει στην νίκη. Ο Θρύλος είναι παντού και ανήκει στον κόσμο του.»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός του Προέδρου, οι Αντιπρόεδροι  της Π.Α.Ε. Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Μώραλης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π. Νίκος Καραχάλιος.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ