30 Ιανουαρίου 2011

ΘΡΥΛΕ.....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ......ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.....

Τι και αν το κρύο ήταν τσουχτερό και η βροχή… δυνατή; Οι φίλοι του Ολυμπιακού στον Βόλο αψήφησαν τα καιρικά φαινόμενα και έπεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή των «ερυθρολεύκων».
Και ήταν και… ενημερωμένοι, αφού η αποστολή δε θα διαμείνει στην πόλη του Βόλου αλλά στην πανέμορφη Πορταριά και το εντυπωσιακό ξενοδοχείο «Ξενία » το οποίο απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.
Στη διασταύρωση, λοιπόν, που οδηγεί προς τη… μεγάλη ανηφόρα για το πανέμορφο Πήλιο περίπου 400 οπαδοί του Ολυμπιακού, περίμεναν καρτερικά το πούλμαν της ομάδας και όταν έφτασε, έγινε ένας μικρός χαμός!
Καπνογόνα, συνθήματα, αποθέωση με τους παίκτες να δείχνουν να απολαμβάνουν το σκηνικό που είχαν στήσει οι φίλοι τους από τη Θεσσαλία. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα δεν έμειναν εκεί αλλά ακολούθησαν σε πομπή το λεωφορείο συνοδεύοντας το μέχρι το ξενοδοχείο.
Όταν όλοι έφτασαν στο «Ξενία», όσοι είχαν πάει μέχρις εκεί είχαν την ευκαιρία να έχουν και πιο… κοντινή επαφή με τα ινδάλματα τους. Οι παίκτες πνίγηκαν στις αγκαλιές των φίλων της ομάδας που επιτακτικά ζητούσαν νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και το νταμπλ.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εφέτος τέτοιο σκηνικό … Στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις που επισκέπτεται η ομάδα του Ολυμπιακού, οι ντόπιοι φίλαθλοι «ερυθρόλευκων» αισθημάτων, στήνουν παρόμοιες με το Βόλο καταστάσεις.....Κοντά στον κόσμο και ο Μαρινάκης

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.Ε.Φ.Ο Βόλου παραβρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με αφορμή το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου βρέθηκε στην εκδήλωση του συνδέσμου και τόνισε:

«Απόψε είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι στο Βόλο, καθώς ήμουν εδώ και πριν από 28 χρόνια, όταν η ομάδα μας κέρδιζε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στον αγώνα μπαράζ και κατακτούσε το Πρωτάθλημα. Ήμουν 15 χρονών και με είχε φέρει ο πατέρας μου, που ήταν τότε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας. Σήμερα είμαι και πάλι εδώ, ως Πρόεδρος της Π.Α.Ε. για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εύχομαι αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο να απολαύσουν όλοι οι φίλαθλοί και να κερδίσει η ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός όπως γνωρίζετε δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη των υποδομών του. Προτεραιότητά μας είναι να βγάλουμε νέους ποδοσφαιριστές απ' όλη την Ελλάδα και να προωθήσουμε στην επαγγελματική ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες είναι δυνατόν


Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο ματς αλλά και στην παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων της ομάδας στο Πανθεσσαλικό:

«Πιστεύω ότι αύριο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, με την μεγάλη και ειρηνική μετακίνηση τους στο Βόλο θα αποδείξουν για άλλη μια φορά σε αγώνα εκτός έδρας, πως ξέρουν να σέβονται και τους κατοίκους σε κάθε πόλη της χώρας που μας φιλοξενεί και να συμπαρίστανται στην ομάδα μας πάντα με τον σωστό τρόπο και να την βοηθούν να φτάνει στην νίκη. Ο Θρύλος είναι παντού. Ο Θρύλος ανήκει στον κόσμο του

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός του Προέδρου, οι Αντιπρόεδροι  της Π.Α.Ε. Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Μώραλης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π. Νίκος Καραχάλιος.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ