9 Ιανουαρίου 2011

Συνέχεια στο σερί για το .....+5......

Οι "ερυθρόλευκοι" στοχεύουν μόνον στην κατάκτηση των τριών βαθμών για μια ακόμα φορά φέτος εκτός έδρας.....
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στην Κέρκυρα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και στόχος του φυσικά είναι να συνεχίσει το σερί νικών στα παιχνίδια που έχει δώσει στο φετινό πρωτάθλημα στην επαρχία.
Η πειραϊκή ομάδα μετρά μόνο νίκες και μάλιστα σε δύσκολες έδρες (Σέρρες, Ξάνθη, Κρήτη, Καβάλα, Λάρισα) χωρίς να δεχτεί γκολ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θέλει να δώσει συνέχεια στο επιτυχημένο σερί.....
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, δεν «άνοιξε» τα χαρτιά του στη χθεσινή προπόνηση για την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η εξής: τερματοφύλακας ο Πάρντο, στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης ο Τοροσίδης, στο κέντρο της άμυνας ο Μέλμπεργκ με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και στα αριστερά ο Ραούλ Μπράβο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής το δίδυμο που θα επιλέξει ο Βαλβέρδε είναι ο Μοντέστο με τον Ιμπαγάσα, με τον Γάλλο να έχει ρόλο αμυντικού χαφ.




Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής Φετφατζίδης και Ζαϊρί διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες στην ενδεκάδα, ενώ στο αριστερό άκρο θα είναι ο Αλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός κάθε άλλο παρά έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο, φαίνεται πως ο Βαλβέρδε θα τον χρησιμοποιήσει και πάλι στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.



Ρόλο δεύτερου κυνηγού θα έχει ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ρόλο σέντερ φορ θα έχει ο Κέβιν Μιραλάς. Βέβαια, κανείς δεν πρέπει ν' αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης από πλευράς του Ισπανού τεχνικού, όπως για παράδειγμα παρουσία του Πάντελιτς στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ