6 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ...ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.....

Το όγδοο φετινό τρίποντο μέσα Καραϊσκάκη πήρε ο Ολυμπιακός, διατηρώντας το αήττητο στην έδρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» συνδυάζουν στην έδρα τους, τις νίκες με το θέαμα!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχοντας μάλιστα τη διαφορά ασφαλείας των πέντε βαθμών, χάρη στο αήττητο σερί που έχει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η έδρα άλλωστε, ήταν αυτή που στέρησε τον περυσινό τίτλο στον Ολυμπιακό......
Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» πέραν των νικηφόρων αποτελεσμάτων που παίρνουν στην έδρα τους, δείχνουν να έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, προσφέροντας θέαμα. Μπορεί ακόμα η απόδοσή τους να μην έχει την απαιτούμενη διάρκεια, αλλά στο διάστημα που πιάνουν υψηλά στάνταρ καταφέρνουν να σκοράρουν με ευκολία.



Ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του φέτος πετυχαίνει από δύο τέρματα και πάνω. Μοναδική εξαίρεση το ματς με τον Άρη στο οποίο κέρδισε με 1-0. Στους υπόλοιπους 7 αγώνες στο φαληρικό στάδιο πέτυχε τρεις φορές 2 τέρματα (με Κέρκυρα, Ατρόμητο, Ηρακλή) και αντίστοιχες 3 τέρματα (με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΟΚ), ενώ με τον Πανιώνιο σημείωσε 5 γκολ.



Συνολικά ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδό του έχει πετύχει 21 γκολ σε 8 αγώνες δηλαδή έχει μέσο όρο 2,6 ανά ματς. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη ομάδα πίσω από τον πρωτοπόρο με το καλύτερο ενεργητικό τερμάτων στην έδρα της είναι η ΑΕΚ που έχει σημειώσει 14. Δηλαδή, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατά 1/3 περισσότερα τέρματα από τους «κιτρινόμαυρους».



Αναλυτικά τα εντός έδρας αποτελέσματα του Ολυμπιακού



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ





Ολυμπιακός-Κέρκυρα

2-0





Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

3-0





Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου

3-1





Ολυμπιακός-Άρης

1-0





Ολυμπιακός-Πανιώνιος

5-0



11η

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

3-0



14η

Ολυμπιακός-Ατρόμητος

2-1



16η

Ολυμπιακός-Ηρακλής

2-0
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ