8 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....

Το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο συζήτησε ο Βασίλης Τοροσίδης με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο περιθώριο της συνάντησης του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας οι δύο άνδρες είχαν ιδιαίτερη συζήτηση με τον ισχυρό παράγοντα να δείχνει έτσι την αναγνώριση στο πρόσωπο του παίκτη.....Ο Μαρινάκης ετοιμάζει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ τον χρόνο για τον 25χρονο αμυντικό, το οποίο μεταφράζεται σε αυξημένες αποδοχές κατά 300.000 ευρώ, με ενδεχόμενη αύξησης της ρήτρας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αυτός που πιστεύει περισσότερο από όλους στον Ολυμπιακό στον Τοροσίδη και βλέπει στο πρόσωπο τον επόμενο φυσικό ηγέτη της ομάδας. Εξού και η πρόθεση του να τον κρατήσει με συμβόλαιο... ζωής με τους «ερυθρόλευκους».


Σαμαράς και Ζο οι λύσεις για την επίθεση

Η μόνη θέση που έχει μείνει τώρα για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός την μεταγραφική περίδο του Ιανουαρίου και οι Πειραιώτες εξετάζουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά και τον Ζο. 

Του πρώτου τελειώνει  το καλοκαίρι το συμβόλαιο του την Σέλτικ και μπορεί να υπογράψει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας του. Αν τα βρει με τον ποδοσφαιριστή μπορεί να τον αποκτήσει δίνοντας ένα μικρό ποσό στους «καθολικούς», οι οποίοι διαφορετικά θα τον χάσουν χωρίς να βάλουν ευρώ στο ταμείο τους.

 Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Ζο, ο οποίος παραχωρείται ως δανεικός από την Μάντστεστερ Σίτι.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος επιθετικός την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε Αγγλία και Ευρώπη 14 φορές (οι 9 είναι στην Πρέμιερ Λιγκ), έχοντας σκοράρει 1 τέρμα στο Λιγκ Καπ και 2 στο Γιουρόπα Λιγκ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ