8 Ιανουαρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 14:45, ολοκληρώνοντας  την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 9/1, 19:30) εκτός έδρας αγώνα της με την Κέρκυρα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League......
Ο Ουρτάδο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ρόμενταλ, που ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για καθαρά προληπτικούς λόγους.




Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:



Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Νέμεθ.



Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Μήτρογλου, Μανιάτης, Γκαλίτσιος, Ρόμενταλ, Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ