8 Ιανουαρίου 2011

Μοντέστο και «Φέτφα» στα χαφ.....

Η «αλχημεία» του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, να χρησιμοποιήσει τον Μοντέστο στα αμυντικά χαφ θα επαναληφθεί λογικά και με την Κέρκυρα. Θέση βασικού διεκδικεί και ο Φετφατζίδης......

Οι λύσεις στη μεσαία γραμμή του Θρύλου είναι μετρημένες στην παρούσα φάση. Με τους Ντουντού και Ουρτάδο να είναι τραυματίες, Ο Βαλβέρδε καλείται να βρει μέσα από το ρόστερ της ομάδας την πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Όπως φαίνεται, το πείραμα της χρησιμοποίησης του Φρανσουά Μοντέστο στη θέση αυτή αποδίδει, οπότε ο «Τσινγκούρι» προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει ξανά στο κέντρο του γηπέδου τον Γάλλο μπακ στο κυριακάτικο ματς με την Κέρκυρα. Η λύση του Γιάννη Παπαδόπουλου δύσκολα θα «παίξει» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ο Βαλβέρδε υπολογίζει πάρα πολύ την Κέρκυρα και θέλει στον κέντρο έναν καθαρά αμυντικογενή και σαφώς πολύ πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Φετφατζίδης αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, ειδικά μετά τη νέα μετριότατη εμφάνιση του Ντένις Ρόμενταλ κόντρα στον Ηρακλή.
Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Κέρκυρα θα μπορούσε λοιπόν να είναι: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Ριέρα, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Μιραλάς.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ