28 Φεβρουαρίου 2011

Ψυχή του Θρύλου η Θύρα 7....εδωσε χρηματα για τον ερασιτεχνη ολυμπιακο....

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου ξέρουν να τιμούν τον λόγο τους και όπως είχαν υποσχεθεί προσφέρουν οικονομική στήριξη στον Ερασιτέχνη, στην προσπάθεια που γίνεται.

Η Θύρα 7 αποδεικνύει έμπρακτα και με οικονομική συνεισφορά ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας προσφέροντας το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ. Αυτά παραδόθηκαν σήμερα και είναι χρήματα που συγκεντρώθηκαν από συνδέσμους του Λεκανοπεδίου, από την επαρχία και από την Κύπρο.
Σχετικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του κόσμου, που αποδεικνύει ότι είναι μοναδικός, εκδόθηκε δελτίο Τόπου, το οποίο αναφέρει:
"Το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ, προερχόμενο από όλους τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του Λεκανοπεδίου, της επαρχίας και της Κύπρου παρέδωσε σήμερα η "Θύρα 7" στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π.....
Το ποσό αυτό, που είναι μέρος του συνολικού που θα προσφέρουν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα των ερασιτεχνικών τμημάτων, θα διατεθεί στην ομάδα πόλο ανδρών στην οποία οφείλονται τα περισσότερα, αλλά οι αθλητές της πήραν την απόφαση να αγωνιστούν μέχρι το τέλος της περιόδου ανεξαρτήτως αν τους καταβληθεί μέρος των οφειλών ή όχι.
..Τα επόμενα χρήματα της οικονομικής βοήθειας, που θα δοθούν σύντομα, θα διατεθούν στην ομάδα βόλεϊ ανδρών, ενώ θα δοθούν χρήματα και στα άλλα τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π."
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ