2 Μαρτίου 2011

Παλι «κάρφωσε» τον καλυτερο του πελατη και πάει να το σηκώσει......

Ένας ψυχωμένος Ολυμπιακός συνέχισε την «πελατειακή» σχέση που έχει αναπτύξει φέτος με τον Παναθηναϊκό και κερδίζοντας με 3-2 σετ και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Ορεστιάδα (19/3), επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη παρουσία λίγων μαθητών αλλά και του Μπιτσαξή, που γνώρισε την κατακραυγή.....
Σε μια ατμόσφαιρα, όπου οι παιδικές φωνές και τα χαμόγελα έδιναν μια διαφορετική νότα για ντέρμπι «αιωνίων», ο Παναθηναϊκός μπήκε μουδιασμένα μέχρι το σετ αλλά μετά από το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-7), το «τριφύλλι» ανέβασε στροφές με κύριο εκφραστή των επιθέσεων των Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» ενώ ξεκίνησαν καλά στο σετ, έχοντας τον Ντεσπέιν κεφάτο, βρέθηκαν 13-16 πίσω στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και από εκείνο το σημείο και μετά έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους κάνοντας λάθη. Ο ΠΑΟ απέκτησε διαφορά (17-21) και το σετ τελείωσε υπέρ των φιλοξενούμενων με 20-25 και μπλοκ του Μηνούδη στον Τζούριτς, ο οποίος δεν είχε ξεκινήσει καλά.




Στο δεύτερο σετ, η κερκίδα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ξεσηκώθηκε έπειτα από παρότρυνση των συνοδών τους. Το «τριφύλλι» ξεκίνησε καλύτερα αλλά από τα μισά του σετ «μπλοκαρίστηκε» και η εικόνα του πρώτου σετ αντιστράφηκε. Τον λόγο πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρήκαν λύσεις επιθετικά και από τον Ντεσπέιν και τον Τζούριτς αλλά και από το σερβίς. Ο Μαρσέλο Σάκι πέρασε στη θέση του Βασίλη Μηνούδη στο19-16, όμως οι γηπεδούχοι είχαν χτίσει διαφορά (21-17) την οποία διατήρησαν και ισοφάρισαν σε 1-1 σετ με 25-21.



Με φόρα από το δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ένα σερί 6-0 αφού στο σερβίς ήταν ο Δημήτρης Τζούριτς και η υποδοχή του «τριφυλλιού» δυσκολευόταν. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο παιχνίδι «ροκανίζοντας» τη, με Λάππα και Κόβατς που είχε περάσει στην αναμέτρηση. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Στέλιος Καζάζης βλέποντας ότι η ομάδα του είχε χάσει τον ρυθμό, ανακάτεψε κι άλλο την τράπουλα, περνώντας τον Γκενς στη θέση του Ψάρρα και το Σάκι στη θέση του Μαρσέλο. Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-13), οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κι άλλο τον πήχη αφού οι «πράσινοι» έμοιαζαν να έχουν πάθει ολικό μπλάκ άουτ (21-17). Ο Ψάρρας πέρασε στο παιχνίδι και ο Γιορντάνοφ με το Λάππα έφεραν το ματς στο 21-21!



Το τέταρτο σετ βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 5-8 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και με επιθετικό εκφραστή τον Γιορντάνοφ που είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ο Ολυμπιακός πλησίασε σε 9-10 αλλά οι φιλοξενούμενοι με Κόβατς να σκεπάζει τα φιλέ και έξυπνο μοίρασμα Ψάρρα ξέφυγε με 10-16. Ο Καλμαζίδης βλέποντας τη διαφορά «τράβηξε» το Ντεσπέιν στον πάγκο για να του δώσει ανάσες για το… τάι μπρέικ που ήταν διαφαινόμενο, το ίδιο έκανε και με Φιλίποφ (πέρασε Χαριτωνίδη) και Ανδρεάδη πέρασε Παπαζογλου. Το σετ τελείωσε με μπλοκ Κόβατς σε Εστράδα και 25-17 για τον ΠΑΟ.



Πόντο πόντο η ρώσικη ρουλέτα είχε πρωταγωνιστή το Σάκη Ψάρρα που με τα σερβίς του έβαλε μπροστά τον ΠΑΟ, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των υποδοχέων του Ολυμπιακού. Όμως ο από μηχανής Ντεσπέιν με σερβίς-βολίδα κατάφερε να φέρει στα ίσα (11-11) τους γηπεδούχους στο τάι μπρέικ και το σετ έγινε στην κυριολεξία ακατάλληλο για καρδιακούς! Ντεσπέιν άσος και 19-17 και ΤΕΛΟΣ! 
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ