20 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ....ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΕΚΤΖΗ......

Όσα εμετικά φώναζε ο Αδαμίδης με τον Δημητριάδη πρέπει να τα έχουν «βιδωμένα» στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι άσοι και να πράξουν τα δέοντα. Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι στις επάλξεις, έτοιμος να σπρώξει την ομάδα της καρδιάς του και να μην επιτρέψει τον παραμικρό εφησυχασμό. Σε αυτό το ματς δεν χωράνε συμβιβασμοί και λογικές «ωχαδελφισμού». Νίκη και καλή μπάλα, αυτά θέλουν εκατομμύρια γαύροι και ακόμα περισσότερο οι 33.000 που θα βρεθούν στο Ναό..
Καλή η φιέστα, γλυκιά η αναμονή για την διαφαινόμενη κατάκτηση του 38ου σπαθένιου πρωταθλήματος, όμως προέχει μια μάχη μέχρις εσχάτων.. 
Η απάντηση πάνω στο χορτάρι πρέπει να είναι πειστική από τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι οφείλουν να βάλουν κάθε κατεργάρη στον πάγκο του....

Τα κίνητρα είναι πολλά για να έρθει το τρίποντο της νίκης σε συνδυασμό με μια γεμάτη εμφάνιση και πολλά γκολ. Η ήττα του πρώτου γύρου στο 90’ με το περίφημο καπνογόνο και τα όσα ακολούθησαν με τις μαγκιές του Γιάχιτς στον Φουστέρ, τις φτυσιές στο πρόσωπο του Πάντελιτς (εκεί να δείτε σουλάτσο μετά το τέλος του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο) και την επίκληση της... γενετήσιας πράξης από τον Σταύρο Αδαμίδη μπροστά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν πρέπει να τα ξεχάσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε καμία των περιπτώσεων όμως!
Η «Ένωση» κατεβαίνει δίχως τους Μπλάνκο, Δέλλα, Μάκο και Καράμπελα, επομένως θα αναγκαστεί να κάνει αλχημείες ο Μανόλο Χιμένεθ στην αρχική του 11άδα, κάτι που οφείλει από τη μεριά του να το εκμεταλλευτεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε και να «χτυπήσει» την ΑΕΚ στα σημεία που «πονάει». Μιας και λέγαμε για κίνητρα πιο πάνω, ένα εξ αυτών αφορά και τον «Τσινγκούρι», ο οποίος κυνηγάει να κάνει «σεφτέ» στις νίκες με αντίπαλο τον συμπατριώτη του, που έχει ως τώρα «3 στα 3». Ε, πολύ πάει να φτάσουμε στο καρέ...
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Μανιάτη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Όλοφ Μέλμπεργκ και Χοσέ Χολέμπας στην 4άδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά. Οι Φρανσουά Μοδέστο και Άριελ Ιμπαγάσα θα κινούνται στον άξονα, οι Άλμπερτ Ριέρα και Κέβιν Μιραλάς στις δυο πτέρυγες, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ προορίζεται για βοηθητικός του Ράφικ Τζεμπούρ.
Ένα άλλο σενάριο βέβαια, φέρνει τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή αντί του Αλγερινού φορ ή τον Μιραλάς στη «μύτη» και τον Ζαϊρί στην δεξιά πτέρυγα. Οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον Ισπανό κόουτς, που θέλει και αυτός με τη σειρά του να διώξει την γκρίνια για την μερική... αφλογιστία στα ντέρμπι.
* Ο Θρύλος κυνηγάει και το «13 στα 13» μέσα στο Ναό, με τον μεγάλο στόχο βέβαια να είναι το απόλυτο των νικών. Αν έρθει σήμερα το τρίποντο, τότε Καβάλα και Λάρισα δύσκολα θα κόψουν βαθμούς. Επομένως, το γήπεδο πρέπει να είναι «κόλαση» και οι παίκτες της ΑΕΚ να μην πάρουν ούτε ανάσα σε όλο το 90λεπτο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΒΑΡΔΑ Τ V

Watch live streaming video from pefovardas at livestream.com

O.S.F.P NEWS

picasion gif maker

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ..............7............. ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ